x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe IPOTEZĂ ŞOCANTĂ în cazul dispariţiei misterioase a zborului MH370. La ce concluzii au ajuns anchetatorii (VIDEO)

IPOTEZĂ ŞOCANTĂ în cazul dispariţiei misterioase a zborului MH370. La ce concluzii au ajuns anchetatorii (VIDEO)

24 Feb 2015   •   10:22
IPOTEZĂ ŞOCANTĂ în cazul dispariţiei misterioase a zborului MH370. La ce concluzii au ajuns anchetatorii (VIDEO)

La aproape un an de la dispariţia aeronavei Boeing 777-200ER, de pe zborul MH370, anchetatorii susţin într-un nou documentar că avionul companiei Malaysia Airlines a fost deturnat în mod deliberat de cineva aflat în cabina de pilotaj. Acest cineva a schimbat cursul aeronavei spre Antarctica, relatează The Mirror.

În documentarul care va fi difuzat de National Geographic în 8 martie, când se împlineşte un an de la dispariţia avionului, experţii susţin că noi date arată faptul că aeronava a zburat timp de câteva ore înainte de pierde contactul cu turnul de control.

Experţii în aviaţie au studiat toate probele pe care le-au avut la dispoziţie şi sunt gata să răspundă la întrebarea "Ce s-a întâmplat cu zborul MH370?". Ei spun că avionul a executat trei ture înainte de a fi deturnat spre Antarctica.

"Acest accident a atras atenţia întregii lumi într-o manieră pe care nu am mai văzut-o în patruzeci de ani de carieră", a declarat expertul în aviaţie Malcom Brenner.  

Avionul Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines, cu 239 de persoane la bord, a dispărut în data de 8 martie 2014. Aeronava a dispărut de pe radare la puţin timp după ce a decolat din capitala Kuala Lumpur cu destinaţia Beijing. Se presupune că avionul care efectua cursa MH370 s-a prăbuşit în Oceanul Indian, pe o direcţie opusă planului său de zbor.

După câteva luni de căutări nu s-a reuşit însă localizarea epavei şi nici măcar nu au fost găsite resturi, iar o parte din apropiaţii pasagerilor cred că autorităţile din ţările implicate le ascund adevărul.



Cele mai citite articole:
TE TREC FIORI RECI PE ŞIRA SPINĂRII! Ce a surprins o elevă într-un vechi castel din Londra. Expert: Fotografia este reală!
OZN prăbuşit într-un lac din Canada? IMAGINEA CARE A LUAT CU ASALT INTERNETUL
RĂZBOI PLANETAR? "EXTRATEREŞTRII îi spun lui Vladimir Putin ce să facă. Totul se întâmplă cum vor EI. Viitorul e deja stabilit"
APARIŢIE MISTERIOASĂ în estul Germaniei. Ce simbol a descoperit un peisagist în mijlocul unei păduri de pin
■ Cum îşi dau intelectualii nevestele la schimb. Exclus graşii, agramaţii, bădăranii şi cocalarii

×