x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe IPOTEZĂ ŞOCANTĂ în cazul dispariţiei zborului MH370: "Pilotul le-a tăiat oxigenul pasagerilor, după care a prăbuşit avionul în ocean!" (VIDEO)

IPOTEZĂ ŞOCANTĂ în cazul dispariţiei zborului MH370: "Pilotul le-a tăiat oxigenul pasagerilor, după care a prăbuşit avionul în ocean!" (VIDEO)

16 Sep 2014   •   09:02
IPOTEZĂ ŞOCANTĂ în cazul dispariţiei zborului MH370: "Pilotul le-a tăiat oxigenul pasagerilor, după care a prăbuşit avionul în ocean!" (VIDEO)

Zaharie Ahmad Shah este responsabil pentru moartea celor 239 de pasageri şi membri ai ehipajului aeronavei Malaysia Airlines.

Potrivit expertului în aviaţie Ewan Wilson, prăbuşirea zborului MH370 în Oceanul Indian ar fi putut fi de fapt un act nebunesc al pilotului, scrie The Mirror. Wilson susţine că toată tragedia a fost plănuită de căpitanul aeronavei, Zaharie Ahmad Shah. Acesta ar fi reuşit să-l dea afară pe copilot şi să se închida singur în cabina pe care ulterior ar fi despresurizat-o.

Următorul pas a fost să le taie oxigenul pasagerilor, iar apoi a prabusit avionul in ocean. Şeful companiei aeriene Kiwi Airlines spune că a analizat toate scenariile posibile, dar că singura concluzie plauzibilă este că Shah, în vârstă de 53 de ani, este singurul responsabil pentru tragedia zborului MH370, dispărut pe 8 martie 2014 deasupra Oceanului Indian.

Expertul susţine că Zaharie Ahmad Shah ar fi avut probleme psihice şi a insistat asupra faptului că echipajele aeronavelor ar trebui testate psihologic înainte de a zbura.

Potrivit lui Wilson, în ultimele decenii ar mai fi avut loc 5 cazuri de acest fel.

"Documentările noastre arată faptul că au mai fost cinci incidente de acest gen, în ultimele trei decenii, în care şi-au pierdut viaţa nu mai puţin de 422 de oameni. Dacă adăugăm şi zborul MH370, bilanţul se ridică la 661", a mai spus Wilson.

×