x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Medic neurochirurg, după ce a stat în comă timp de șapte zile: Raiul există. Am văzut norișori roz şi am ascultat cântece angelice!

Medic neurochirurg, după ce a stat în comă timp de șapte zile: Raiul există. Am văzut norișori roz şi am ascultat cântece angelice!

10 Oct 2012   •   11:26
Medic neurochirurg, după ce a stat în comă timp de șapte zile: Raiul există. Am văzut norișori roz şi am ascultat cântece angelice!
Sursa foto: emergingyouth.com

Un neuroghirurg cunoscut, profesor la prestigioasa universitate Harvard, susţine că a văzut Paradisul atunci când s-a aflat într-o comă profundă, în urma unei meningite acute. Eben Alexander povesteşte a declarat, pentru Newsweek, că a văzut norişori roz şi a ascultat cântece angelice. Medicul a scris şi o carte despre experienţa sa intitulată "Dovada Raiului".

"Ca neurochirurg, nu credeam în experienţele de după moarte. Am crescut într-o lume a ştiinţei, sunt fiu de neurochirurg. Am urmat calea tatălui meu, iar acum le predau studenţilor de la Harvard tainele neurochirurgiei. Înţeleg ce se întâmplă cu creierul atunci când omul este pe moarte şi am crezut întotdeauna că există explicaţii ştiinţifice pentru călătoriile în afara trupului descrise de către cei care au fost aproape de a trece în lumea cealaltă", povesteşte Eben Alexander.

În toamna anului 2008, medicul american a fost internat de urgenţă după ce o meningită i-a afectat grav creierul. A stat în comă timp de şapte zile. Când şi-a revenit, Eben Alexander şi-a povestit experienţele.

"Prima mea amintire din timpul comei este că priveam lumea din perspectiva unei râme. Totul era neclar, maroniu, roşu, întunecat. Îmi amintesc că am văzut rădăcini deasupra capului meu şi am fost acolo pentru mult timp. Iar apoi am intrat într-o poiană frumoasă. Nu îmi simţeam corpul, nu aveam braţe sau picioare, dar realizam că eram o scânteie pe aripa unui fluture", povesteşte Eben Alexander.

Medicul povesteşte că ar fi văzut întregul univers, o lumină puternică, precum şi un loc plin cu fiinţe descrise drept "îngeri."

"A fost ca o adevarată odisee. Am ajuns într-un loc în care erau peste tot în jurul meu fluturi şi nori roz, pufoşi, iar pe fundal răsuna un cântec care îmi dădea o stare de relaxare şi de bucurie. La un moment dat am fost întâmpinat de o fată tânără, frumoasă şi cu ochii albaştri, care a stat alături de mine în tot acest timp. Ştiu că descrierea mea pare desprinsă dintr-un film de la Hollywood, însa vreau să le spun persoanelor sceptice că ceea ce trăiam era real şi nu o simplă fantezie. Această experienţă m-a apropiat de Dumnezeu şi m-a făcut sa înţeleg că ne iubeşte pe toţi necondiţionat", încheie Eben.

Eben Alexander susţine că experienţa l-a făcut să creadă în posibilitatea vieţii dincolo de moarte. Cu toate acestea, alţi oameni de ştiinţă rămân sceptici şi susţin că imaginile ar fi fost doar halucinaţii.

Medic neurochirurg: Raiul există!



×