x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Palatul Elysee anunţă că preşedintele Hollande a vizitat-o la spital pe Valerie Trierweiler

Palatul Elysee anunţă că preşedintele Hollande a vizitat-o la spital pe Valerie Trierweiler

de Marina Constantinoiu    |    17 Ian 2014   •   17:14
Palatul Elysee anunţă că preşedintele Hollande a vizitat-o la spital pe Valerie Trierweiler

Preşedintele Francois Hollande a vizitat-o joi seara pe prietena sa, Valerie Trierweiler, cu care este împreună de şapte ani, la spitalul în care aceasta a fost internată la 10 ianuarie, a anunţat Palatul Elysee, confirmând astfel o informaţie difuzată anterior de postul France Inter, relatează AFP.

Presa nu ştia
Presa franceză scria vineri, citând apropiaţi de-ai cuplului, că Hollande nu a vizitat-o până acum pe Valerie, şi că aceasta suferă din acest motiv. Dar se pare că Hollande a fost sfătuit de medici să nu meargă la spital, pentru a nu o tulbura şi mai mult pe Valerie, care a suferit un şoc emoţional după ce revista mondenă Closer a dezvăluit că preşedintele Franţei (59 de ani) are o idilă cu o actriţă franceză (41 de ani), Julie Gayet, pe numele ei.
Palatul Elysee nu a făcut nicio precizare în legătură cu starea sănătăţii Primei Doamne – care nu are statut în Franţa – nici chiar în legătură cu locul în care este spitalizată. Presa susţine că se află la Pitie Salpetriere din Paris.
Preşedintele, care nu este căsătorit cu doamna Trierweiler (48 de ani), a promis o clarificare a situaţiei sale înaintea unei vizite oficiale în SUA prevăzute pentru 11 februarie.

“Nu sunt însărcinată!”, anunţă Julie Gayet
Presupusa relaţie dintre Francois Hollande şi Julie Gayet pasionează publicul. După zvonurile privind idila, au apărut cele privind o posibilă sarcină de patru luni, care alimentează şi mai mult imaginaţia.
Julie Gayet a dezminţit însă la postul Europe 1 zvonurile care circulau de mai multe zile privind o eventuală sarcină, scrie Le Figaro.
Pe reţeaua de socializare Twitter, un blogger francez a anunţat că actriţa este însărcinată în patru luni, dar şi-a retras postarea în cele din urmă. Dar zvonul a fost preluat şi rostogolit de presa străină.

Julie va deveni Primă Doamnă, susţine o prezicătoare
O prezicătoare franceză, invitată la o emisiune a postului D17, a afirmat despre cuplul Francois Hollande-Valerie Trierweiler că e gata, scrie tvmag.fr.
În schimb, Elisabeh Lavoine susţine că Julie Gayet va deveni Primă Doamnă.
“Hollande este într-o perioadă foarte proastă în acest moment. Dar cred că se va agrava, din cauza alegerilor care trebuie făcute. Este într-o poziţie un pic complicată, pentru că nu poţi părăsi o persoană cu care eşti”, a spus ea.
Întrebată de moderatori în legătură cu Julie Gayet, dacă va deveni Primă Doamnă, ea a spus:”Da, cred. Va deveni şi cred chiar că va fi oficializat”, pe un aer de mare siguranţă.
Elisabeh Lavoine se descrie, pe site-ul său Internet, drept “un medium-telepat, de la naştere”. Ea a fost invitată joi dimineaţă la emisiunea matinală a D17, unde a mai fost în studio pentru a anunţa - în avanpremieră - că echipa de fotbal a Franţei va merge în cele din urmă la Cupa Mondială din Brazilia, deşi nimeni nu mai spera. Lucru care s-a adeverit şi, poate, de aceea, acum a căpătat şi doamna Lavoine un aer de credibilitate.

Gayet, goală
Presa tabloidă din Marea Britanie a răscolit prin arhive şi a descoperit imagini înfăţişând-o goală pe amanta preşedintelui francez, luându-l peste picior pe acesta. Daily Mail abundă în fotografii, majoritatea fiind scene din filme în care actriţa nu s-a sfiit să-şi afişeze nuditatea.


×