x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Putin reapare luni în public, pentru a se arăta VIU și NEVĂTĂMAT

Putin reapare luni în public, pentru a se arăta VIU și NEVĂTĂMAT

de Dan Constantin    |    14 Mar 2015   •   16:45
Putin reapare luni în public, pentru a se arăta VIU și NEVĂTĂMAT

Presedintele rus Vladimir Putin va apare in public luni 16 martie, administratia de la Kremlin anuntand o intalnire cu presedintele Kyrkyztanului. Intalnirea este programata sa aiba loc la St. Petersburg.

Anuntul postat pe siteul presedintiei ruse are credem si rolul de a pune capat speculatiilor asupra starii de sanatate a lui Putin care nu a mai avut activitati in spatiul public de mai multe zile. Unele informatii sugerau ca liderul rus ar fi avut un accident vascular, alte analize prefigurau o criza in interiorul conducerii de la Kremlin.

Cert este ca toate activitatile lui Putin din ultimele zece zile au fost in afara spatiului public, ultima postare cu imagine  la care participau si persoane neoficiale fiind o intalnire cu ocazia Zilei Femeii, anterioara insa datei de 8 martie.

Intalnirea de la St Petersburg, anuntata neuzual cu trei zile inainte- vineri 13, dar si o intalnire programata pentru 18 martie, cu presedintele Osetiei de Sud  au si rolul sa-l prezinte pe Putin ca un presedinte in plina forma.

×