x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Roma - Romăni arestaţi pentru violuri

Roma - Romăni arestaţi pentru violuri

de Jurnalul National    |    25 Sep 2007   •   00:00

Trei romăni de etnie romă au fost arestaţi, luni, şi un al patrulea este dat in urmărire, pentru sechestrare de persoane, violuri şi tălhării comise in ultimele 12 zile, in zona Tor Vergata, de la periferia Romei.



Trei romăni de etnie romă au fost arestaţi, luni, şi un al patrulea este dat in urmărire, pentru sechestrare de persoane, violuri şi tălhării comise in ultimele 12 zile, in zona Tor Vergata, de la periferia Romei, relatează Corriere della Sera, citat de Mediafax.

Cei trei romăni arestaţi, Romică Marin Ceauşu, de 33 de ani, Codruţ Marin Ungureanu, de 21 de ani, şi Constantin Marius Vasile, de 20 de ani, se află de mai mulţi ani in Italia şi locuiau intr-una de taberele amenajate de autorităţile italiene pentru rromi.

Cei trei sunt bănuiţi că ar fi autorii a cel puţin trei agresiuni comise luna aceasta, asupra unor cupluri de tineri care se plimbau cu autoturismul in apropierea Universităţii Tor Vergata. In primele două incidente, survenite pe 10 şi 19 septembrie, două tinere au fost violate in faţa prietenilor lor, care au fost bătuţi, la răndul lor, cu sălbăticie.
In cel de-al treilea caz, o agresiune comisă sămbăta trecută, romănii au acostat şi tălhărit o femeie de origine nigeriană, inainte de a fugi, la apropierea unui echipaj de poliţie.

Suspecţii au fost identificaţi graţie telefonului mobil furat de la una dintre victime, fiind localizaţi şi arestaţi in tabăra de nomazi in care locuiau.
  Â

×
Subiecte în articol: diaspora