x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Se iubește Alain Delon cu "fosta" lui Hollande?

Se iubește Alain Delon cu "fosta" lui Hollande?

de Tudor Cires    |    24 Apr 2014   •   14:56
Se iubește Alain Delon cu "fosta" lui Hollande?

Valérie Trierweiler, fosta "primă doamnă" a Franței (și cea dintâi care a ocupat această poziție fără un certificat de căsătorie în mână), a căzut în plasa șarmului lui Alain Delon. Actorul septuagenar care a frânt inimile mai multor generații de femei i-a căzut cu tronc și fostei partenere de viață a președintelui francez François Hollande (despărțirea celor doi a provocat un uriaș scandal în Hexagon, care a ținut multă vreme prima pagină a ziarelor).

Devoalarea idilei secrete dintre Alain și Valérie a fost făcută de cotidianul spaniol "La Vanguardia", care consemna: "Fără să pară afectată în vreun fel de ruptura sa recentă de François Hollande, fosta primă-doamnă ne oferă un chip de femeie strălucitoare, la brațul unui companion neașteptat". La începutul acestei luni cei doi au fost suprinși braț la braț, pe una dintre străzile ascunse și romantice ale Parisului, într-un gest de cuplu aparent furat de romantismul idilei pe care o trăiește.

La puțină vreme după ce fotografia incriminată a făcut înconjurul ziarelor de scandal, Alain Delon a făcut "mărturisiri complete": imaginea despre care se credea că fusese furată de un "paparazzo" era de fapt rolul unui scenariu pus la cale chiar de actor.

Cum avea să dezvăluie publicația franceză "L’Express", nu fusese vorba decât despre un nevinovat mic dejun, într-o vineri dimineață, într-un cochet restaurant de cartier (de cinci stele). Pe căi discrete – să nu uităm că Valérie Trierweiler e jurnalistă și cunoaște foarte bine dedesubturile meseriei – o parte foarte restrânsă a presei a fost informată asupra acestei întâlniri. Ce au putut vedea jurnaliștii? Un Alain Delon ultra galant, coborât parcă din filmele tinereții sale, oferindu-i brațul frumoasei femei.

Era de fapt o punere în scenă a unei agenții de PR cu care actorul lucrează și care avea ca scop surprinderea unor imagini ce ar fi fost apoi vândute (probabil pe bani buni) puțin mai târziu unor publicații precum Paris Match sau VSD. Aflat din întâmplare de față, corespondentul cotidianului spaniol s-a grăbit să-și informeze redactorul șef despre posibila idilă dintre cei doi. Iar articolul apărut în "La Vanguardia" l-a obligat pe Delon să dezică zvonurile și să mărturisească adevărul.

×
Subiecte în articol: alain delon Valerie Trierweiler