x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Vicepremierul Rusiei, Dmitri Rogozin, către ROMÂNIA: "Domnilor români, în curând vă vom explica cine sunteţi"

Vicepremierul Rusiei, Dmitri Rogozin, către ROMÂNIA: "Domnilor români, în curând vă vom explica cine sunteţi"

10 Mai 2014   •   20:46
Vicepremierul Rusiei, Dmitri Rogozin, către ROMÂNIA: "Domnilor români, în curând vă vom explica cine sunteţi"

Oficialul rus continuă şirul de atacuri asupra României. Vicepremierul Rusiei, Dmitri Rogozin a postat un nou mesaj pe Twitter, în care spune că vom afla în curând cine suntem: "Da, domnilor români, în curând vă vom explica cine sunteţi şi ce credem despre voi”, a scris Rogozin pe Twitter.
 
Sâmbătă, Rogozin a mai postat mai multe mesaje pe Twitter în care afirma că România a închis spaţiul aerian pentru avionul său, la cererea SUA şi ameninţa că "data viitoare va zbura cu un bombardier".

"Avioane ucrainene de interceptare au obligat avionul nostru să se întoarcă din drum", a scris vicepremierul rus într-un mesaj postat sâmbătă pe contul său de Twitter. Câteva minute mai târziu, Rogozin a adăugat pe acelaşi cont: "dar industria apărării are propriile trasee. Sunt deja la Moscova. Iar junta (de la Kiev) a rămas în urmă".

Înainte de aceste mesaje, Rogozin postase următoarele: 

"La solicitarea SUA, România şi-a închis spaţiul aerian pentru avionul meu. Ucraina nu mă lasă din nou să trec. Data viitoare voi zbura la bordul (aeronavei) TU-160. Voi zbura, în pofida interdicţiei", a scris, pe contul său de Twitter în limba engleză, Dmitri Rogozin.

×
Subiecte în articol: Dmitri Rogozin