x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIOL transmis online! Un nenorocit şi-a ABUZAT iubita, apoi a ameninţat-o că o omoară dacă nu face sex cu rottweiler-ul

VIOL transmis online! Un nenorocit şi-a ABUZAT iubita, apoi a ameninţat-o că o omoară dacă nu face sex cu rottweiler-ul

13 Ian 2015   •   13:14

Caz şocant în Marea Britanie. Samantha Miller, în vârstă de 35 de ani, din Marea Britanie, a povestit cum fostul ei prieten, Sean Johnstone, o viola, filmând şi transmiţând live, pe Internet, abuzul. Mai mult, femeia a spus că, nu de puţine ori, bărbatul o ameninţa că o omoară dacă nu întreţine raporturi sexuale cu câine lui, un Rottweiller. Miller a povestit despre drama pe care a trăit-o în speranţa că alte femei, care trăiesc alături de bărbaţi violenţi, să-i părăsească şi să se ducă la poliţie.

În urmă cu doi ani, Sean Johnstone, tată a cinci copii, a fost găsit vinovat de Tribunalul  Teesside Crown şi condamnat la 17 ani de închisoare.

"A fost ca şi când, timp de doi ani de zile, am trăit într-un film de groază. Mă trezeam cu el deasupra mea. Laptopul era în faţa mea şi spunea că sunt oameni care ne privesc. Eram însărcinată la acea vreme. M-a lovit în stomac, api m-a violat. Apoi a încercat să mă facă să întreţin raporturi sexuale cu câinele. Îmi ţinea cuţitul la gât. Îmi spunea că dacă nu o fac, mă omoară. Îmi era frică să mă culc noaptea şi de multe ori adormeam nemâncată. Nici nu mai ştiu de câte ori m-a violat. În fiecare zi eram abuzată. Ziua şi noatea", a povestit îngrozită femeia.

Samantha şi-a început relaţia cu Johnstone în 2006 şi a reuşit să scape din ghearele lui în 2008, cu două săptămâni înainte de Crăciun. Şi-a luat fiica în vârstă de şase luni şi s-a dus la poliţie.

Timp de 18 luni, cele două au stat într-un centru pentru femeile abuzate.

Iniţial, poliţia a spus că nu există probe suficiente pentru a-l pune sub acuzare pe bărbat, însă, doi ani mai târziu, o a doua victimă a lui Johnstone a mers la poliţie si a depus mărturie împotriva acestuia.

"Încă îl văd în fiecare noapte. Îl văd cum vine şi îmi pune cuţitul la gât. Am coşmaruri. Nu este un simplu infractor. Este posedat", a mai spus îngrozită Samantha Miller.


×