x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Zborul MH370. DESCOPERIRE ULUITOARE pe o plajă din Australia. Poate fi CHEIA celui mai mare MISTER din istoria aviaţiei! (VIDEO)

Zborul MH370. DESCOPERIRE ULUITOARE pe o plajă din Australia. Poate fi CHEIA celui mai mare MISTER din istoria aviaţiei! (VIDEO)

10 Mar 2015   •   11:28
Zborul MH370. DESCOPERIRE ULUITOARE pe o plajă din Australia. Poate fi CHEIA celui mai mare MISTER din istoria aviaţiei! (VIDEO)

Autorităţile susţin că toţi pasagerii şi echipajul afalţi la bordul avionului Boeing-777, al al companiei Malaysia Airlines, dispărut în urmă cu un an, sunt morţi. O nouă descoperire, făcută de un cuplu pe o plajă din Australia, ar putea ajuta la elucidarea dispariţiei misterioase a zborului MH370, scrie The Mirror.

Este vorba despre un pachet de şerveţele umede, ce purta logo-ul companiei Malaysia Airlines. Pachetul, găsit de un cuplu pe o plajă din vestul Australiei, a fost trimis imediat la Canberra pentru a fi analizat. Experţii nu exclud faptul că obiectul ar fi fost adus de ape, din locul în care avionul de tip Boeing-777, cu aproape 240 de oameni la bord, s-ar fi prăbuşit.

Nine News informează că pachetul de şerveţele era nedesfăcut, lucru descris ca fiind "neobişnuit".

Reamintim că, în urmă cu un an, la 8 martie, un avion de tip Boeing-777, cu 239 de oameni la bord a dispărut fără urmă. Compania Malaysia Airlines susţine că a pierdut contactul cu echipajul după aproximativ două ore de la decolare.

Nave maritime explorează de luni de zile fundul marin în sudul Oceanului Indian, folosind sonare sofisticate care au restrâns deja cu circa 40% "zona prioritară de căutări" în partea cea mai septentrională a Oceanului Indian, pe circa 60.000 de kilometri pătraţi.

Cu excepţia câtorva containere maritime, nimic nu a fost găsit încă în timpul acestei operaţiuni conduse de Australia şi programată să se încheie în mai.

Duminică, premierul australian Tony Abbot a anunţat că, în cazul în care aceste operaţiuni nu se soldează cu un succes, Australia şi partenerii săi "intenţionează să lanseze alte căutări" pe un perimetru ce echivalează cu 60.000 de kilometri pătraţi, fără a preciza locul unde se vor desfăşura acestea.

"O datorăm familiilor victimelor", a spus Abbott în timpul unei conferinţe de presă, declarându-se "rezonabil încrezător" în ceea ce priveşte şansele de succes ale căutărilor.

Cele mai interesante articole:
SCENĂ IREALĂ în California! O dronă surprinde un OZN deasupra Silicon Valley. Ce spun experţii (VIDEO)
Apariţia lor prevesteşte un CUTREMUR DEVASTATOR. Cum explică oamenii de ştiinţă FENOMENUL BIZAR (VIDEO)
Aşa ceva N-AI MAI VĂZUT ÎN VIAŢA TA! BAŞII sunt atât de PUTERNICI încât deszăpezesc maşina în mai puţin de un minut (VIDEO)
FENOMEN BIZAR: Ce apare pe versantul unui munte, timp de 30 de minute, în fiecare seară a lunii octombrie (VIDEO)
EXPERIMENT ISS în estul Ucrainei. Ce au făcut cosmonauţii ruşi deasupra Donbasului şi Doneţkului. E INCREDIBIL! (VIDEO)
Au dat peste o CREATURĂ URIAŞĂ, veche de 480 de milioane de ani. Arheolog: "Nu am mai văzut aşa ceva!" (VIDEO)
Fântâna spre LUMEA DE DINCOLO. Un fotograf National Geographic a făcut o DESCOPERIRE FABULAOSĂ în Mexic! (VIDEO)
ŞOCANT! A montat CAMERE VIDEO în dormitorul fiului său ca să-l privească în timp ce face SEX cu iubita (VIDEO)





 

×