x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Bărbatul din Prahova care și-a sechestrat fiica a fost arestat preventiv

Bărbatul din Prahova care și-a sechestrat fiica a fost arestat preventiv

30 Dec 2021   •   11:00
Bărbatul din Prahova care și-a sechestrat fiica a fost arestat preventiv

Bărbatul de 77 de ani care își ținea fiica bolnavă psihic sechestrată într-o cameră a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Mizil a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a bărbatului din Mizil. El e acuzat de privare de libertate în mod ilegal.

Femeia a fost preluată de reprezentanții DGASPC Prahova.

Polițiștii orașului Mizil, județul Prahova, s-au sesizat din oficiu, marți, că o femeie din comuna Jugureni ar fi ținută încuiată într-o cameră de către tatăl său. S-a intrat în locuința prevăzută cu un grilaj metalic, asigurată cu un lacăt, în prezența bărbatului, și a fost identificată o femeie în vârstă de 42 de ani.

„În urma examinării vizuale, femeia nu prezenta leziuni fizice, având libertate de mișcare în cadrul încăperii, prezentând o stare de senilitate, fără a putea oferi răspunsuri cu privire la situația în care a fost găsită”, declarau cei de la Poliția Prahova.

Din discuțiile cu bărbatul a reieșit că fiica sa suferă de afecțiuni psihice, acesta recurgând la acest gest pe motiv că nu își poate purta singură de grijă.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: sechestrare persoane