x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Părinţii care protestează la Sibiu îşi pot lăsa gratuit copiii într-un loc de joacă privat

Părinţii care protestează la Sibiu îşi pot lăsa gratuit copiii într-un loc de joacă privat

03 Feb 2017   •   14:23
Părinţii care protestează la Sibiu îşi pot lăsa gratuit copiii într-un loc de joacă privat

Patronii unui loc de joacă din Sibiu oferă gratuitate copiilor ai căror părinţi protestează duminică seara, împotriva modificării codurilor penale, potrivit unui anunţ făcut public. 

"Dumbrava Veseliei acordă gratuitate tuturor copiilor ai căror părinţi vor dori să participe duminică seara, la Mitingul Anticorupţie. (...) Pentru România!", se arată în anunţul postat pe pagina de socializare a locului de joacă privat. Cei care au avut ideea acestei iniţiative, au creat şi un slogan, adaptând spusele preşedintelui Klaus Iohannis, care sună astfel: "Jos mâinile de pe viitorul copiilor!". Proprietarii locului de joacă doresc astfel ca părinţii care vor să protesteze să aibă unde să îşi lase în siguranţă copiii, pe durata manifestaţiilor de stradă. 

Potrivit Agerpres, comisia de avizare a manifestaţiilor publice a avizat, joi, desfăşurarea de proteste în centrul Sibiului până pe 15 februarie, potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Sibiu.

 

SUA, îngrijorate de măsurile luate de Guvernul României

 

Klaus Iohannis: Situaţia din România este foarte complicată. Dar avem sute de mii români în stradă. Am încredere în ei. Cred în România

 

Avocatul Poporului a ridicat excepția de neconstituționalitate a Ordonanței de Urgență și sesizează Curtea Constituțională

 

Un primar din PSD și-a dat DEMISIA

 

GALERIE FOTO - A treia zi de proteste din Piața Victoriei

×