x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un primar din PSD și-a dat DEMISIA

Un primar din PSD și-a dat DEMISIA

03 Feb 2017   •   13:26
Un primar din PSD și-a dat DEMISIA

Primarul municipiului Sighişoara, Ovidiu Mălăncrăvean, ales din partea Partidului Social Democrat (PSD), şi-a depus demisia vineri, invocând motive personale în documentul înaintat Instituţiei Prefectului - Judeţul Mureş. 

Prefectul judeţului Mureş, Lucian Goga, a declarat, pentru Agerpres, că a primit demisia scrisă a primarului din Sighişoara şi că există o procedură de urmat până când se va emite ordinul de încetare a mandatului înainte de termen. 

"Am primit în această zi (vineri - n.r.) demisia scrisă a domnului primar Ovidiu Mălăncrăvean, o am pe birou, cum că începând cu data de 3 februarie 2017 îşi dă demisia din motive personale. Urmează să se convoace Consiliul Local Sighişoara să ia act de decizie, apoi secretarul să întocmească un referat în care se precizează motivul legal de încetare a mandatului, după care se va emite ordinul de prefect", a arătat Lucian Goga. 

Ovidiu Mălăncrăvean nu a putut fi contactat pentru a-şi preciza punctul de vedere, mai ales că anumite surse invocă faptul că gestul său ar fi avut ca fundal o stare de nemulţumire legată de scandalul legat de adoptarea OUG de modificare a Codurilor penale. 

Joi seara, în faţa Primăriei Sighişoara peste 500 de persoane au protestat faţă de modul de adoptare a OUG de modificare a Codurilor penale şi a proiectului de lege pentru graţierea unor pedepse. 

Surse din PSD Mureş susţin că, deocamdată, nu cunosc motivul pentru care primarul din Sighişoara şi-a înaintat demisia.

 

VEZI GALERIE FOTO - A treia zi de proteste din Piața Victoriei

 

GALERIE FOTO - Cel mai mare protest din ultimii 27 de ani (1 februarie 2017)

×
Subiecte în articol: demisie psd primar psd