x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Urmărire ca în filme. Traficanţi de ţigări opriţi cu focuri de armă la graniţa cu Serbia (VIDEO)

Urmărire ca în filme. Traficanţi de ţigări opriţi cu focuri de armă la graniţa cu Serbia (VIDEO)

23 Iun 2015   •   14:51
Urmărire ca în filme. Traficanţi de ţigări opriţi cu focuri de armă la graniţa cu Serbia (VIDEO)

Poliţiştii de frontieră au reuşit, în această dimineaţă, prinderea în flagrant a trei contrabandişti care transportau ţigări din Serbia în România peste fâşia verde. În jurul orei 7, pe raza localităţii Jamu Mare, au fost observate două maşini care se apropiau de linia de frontieră. Mai mulţi bărbaţi au început să încarce într-un Mitsubishi mai multe colete aduse de la graniţa cu Serbia, ulterior deplasându-se spre interiorul localităţii. În paralel cu alertarea autorităţilor sârbe, poliţiştii de frontieră români au trecut la reţinerea suspecţilor. Pentru că şoferul autoturismului nu a oprit, agenţii au tras două focuri de pistol în aer, relatează pressalert.ro

“În acel moment, persoanele în cauză au abandonat maşina şi au încercat să fugă spre teritoriul statului vecin. În urma acţiunii au fost reţinuţi trei bărbaţi, un cetăţean român şi doi sârbi, care au fost conduşi la sediul poliţiei de frontieră pentru cercetări, În autoturismul abandonat, cu numere de înmatriculare de Marea Britanie, poliţiştii de frontieră au descoperit 6500 de pachete cu ţigarete, marca Marble, de provenienţă sârbească”, se arată în comunicatul celor de la Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara. Poliţiştii de frontieră sârbi au informat că au depistat pe teritoriul statului vecin un alt autoturism în care se aflau 7000 de pachete cu ţigarete asemănătoare celor depistate şi confiscate pe teritoriul României. Surse din cadrul anchetei susţin că suspecţii au beneficiat de sprijinul mai multor poliţişti şi poliţişti de frontieră pentru operaţiunile de contrabandă. Cei trei bărbaţi urmează să fie duşi la audieri.






.

×