x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Legendarii Al Bano şi Romina Power, în concert, la Sala Palatului. Unde găsiţi bilete

Legendarii Al Bano şi Romina Power, în concert, la Sala Palatului. Unde găsiţi bilete

de Alina-Elena Vasiliu    |    16 Iul 2014   •   17:35
Legendarii Al Bano şi Romina Power, în concert, la Sala Palatului. Unde găsiţi bilete
Sursa foto: Legendarii Al Bano şi Romina Power, în concert, la Sala Palatului. Unde găsiţi bilete

Biletele pentru concertul cuplului Al Bano şi Romina Power în România, de pe 5 noiembrie, au fost puse în vânzare. Acestea pot fi achiziţionate de la toate reţelele de vânzări bilete din ţară, informează organizatorul evenimentului.

Concertul este programat pentru data de 5 noiembrie şi va avea loc la Sala Palatului, sub titlul „Al Bano featuring a very special guest – Romina Power”. Printre melodiile pe care cei doi le vor interpreta, se numără „Felicita”, „Ci Sara”, „Liberta”, „Dialogo”. „Acqua di mare” şi „Saharazan”.

Albano Carrisi şi Romina Power s-au căsătorit în 1970, dar, în 1999, cuplul s-a destrămat. Au cântat împreună, vreme de aproape trei decenii, şi chiar au participat, ca duo, la concursul Eurovision din 1976. În 1996, Al Bano a revenit la cariera solo, însă, cu puţini ani în urmă, a apărut din nou pe scenă alături de Romina Power.

Biletele pentru concertul de la Bucureşti pot fi achiziţionate de la standul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center, de la librăriile Librarium şi Eminescu, magazinele Flanco şi Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi magazinul BiletFan, magazinele Diverta, oficiile poştale semnalizate Bilete.ro, dar şi online, pe www.blt.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro şi www.myticket.ro.

×