x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Antonie Solomon cere să fie eliberat din arest sub control judiciar

Antonie Solomon cere să fie eliberat din arest sub control judiciar

11 Mar 2010   •   00:00

Solomon, arestat în 3 martie pentru fapte de corupţie şi suspendat din funcţia de primar al Craiovei solicită magistraţilor Tribunalului Argeş să fie eliberat provizoriu, sub control judiciar. Judecarea cererii de punere în libertate a lui Solomon va avea loc vineri.

Decizia instanţei nu va fi definitivă, putând fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Piteşti, fie de procurorii DNA, fie de apărătorii lui Antonie Solomon, în funcţie de hotărârea care va fi dată, notează Mediafax.

Antonie Solomon, arestat preventiv pentru luare de mită în formă continuată, uz de fals şi fals intelectual, a fost suspendat din funcţie, ieri, după ce prefectul judeţului Dolj, Eugen Georgescu, a semnat ordinul în acest sens.

Solomon, care este şi preşedinte al PD-L Craiova, a fost arestat preventiv, în 3 martie, pentru 29 de zile, după aproape cinci ore de audieri, în baza unui mandat emis pe numele său de magistraţii Tribunalului Argeş, fiind acuzat de luare de mită în formă continuată, fals intelectual şi uz de fals. Acesta a fost arestat pentru primirea unei mite de 50.000 de euro de la un acţionar principal al firmei PIC din Piteşti pentru a-i facilita diverse servicii în Craiova, informa Direcţia Naţională Anticorupţie, care preciza că în acest caz sunt vizate şi alte persoane.

 


×
Subiecte în articol: observator