x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator ATENTIE! S-a SURPAT Splaiul Independenţei la Podul Izvor (FOTO)

ATENTIE! S-a SURPAT Splaiul Independenţei la Podul Izvor (FOTO)

19 Mai 2015   •   19:59
ATENTIE! S-a SURPAT Splaiul Independenţei la Podul Izvor (FOTO)

Splaiul Independenţei s-a surpat, pe o lungime de 8 metri şi o lăţime de aproximativ 3 metri, în dreptul Podului Izvor, a declarat, marţi seara, pentru AGERPRES, directorul adjunct al Apa Nova, Epsică Chiru.

"Este vorba despre un incident la unul dintre colectoarele de canalizare ale reţelei de canalizare a municipiului Bucureşti, care a cedat. S-a distrus iniţial colectorul şi, ulterior, a căzut o bucată din stradă. Splaiul Independenţei s-a surpat pe o lungime de 8 metri şi o lăţime de aproximativ 3 metri, în dreptul Podului Izvor. Structura de rezistenţă a Podului Izvor nu este afectată", a spus Epsică Chiru.

Potrivit acestuia, circulaţia este destul de îngreunată, pentru că se poate folosi o singură bandă.

"Vom evalua materialul care s-a strâns deasupra colectorului de canalizare, vom înlocui conducta din care era făcut colectorul de canalizare şi, ulterior, vom solicita asfaltarea zonei. Am fost sesizat privind producerea avariei în urmă cu aproximativ o oră şi jumătate. Apa Nova este prezentă la faţa locului cu patru echipaje", a adăugat Chiru.  

Un bucurestean a surprins cateva imagini de la fata locului si a lansat pe contul personal de Facebook un AVERTISMENT pentru soferi. 



"EXCLUSIV, tati! S-a surpat bulevardul la Pod Izvor! Cetatenii isi fac "selfi" cu groapa, cativa gabori urla incercand sa dirijeze traficul!"

Sursa foto https://www.facebook.com/adi.dobre1

×