x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Avionul care îl transportă pe Băsescu, blocat la Strasbourg timp de 40 de minute din cauza zăpezii

Avionul care îl transportă pe Băsescu, blocat la Strasbourg timp de 40 de minute din cauza zăpezii

11 Feb 2010   •   00:00

Cursa aeriană cu care preşedintele Băsescu trebuie să revină în ţară de la reuniunea informală a liderilor UE de la Bruxelles a făcut o escala la Strasbourg, pentru a prelua europarlamentari români, înregistrându-se o întârziere de 40 de minute din cauza manevrelor de curăţare a pistei.
Surse din delegaţia română au menţionat că avionul care îl transportă pe şeful statului a făcut o escală la Strasbourg, venind de la Bruxelles, pentru a prelua europarlamentari români.
Zborul de la Strasbourg spre Bucureşti a fost însă întârziat cu 40 de minute, pentru ca pista să fie curăţată de zăpadă şi decolarea să se facă în condiţii normale.
Sursele au menţionat că aeronava va ajunge la Bucureşti după ora 23.00.
Preşedintele Traian Băsescu a participat, joi, la Bruxelles, la reuniunea informală a Consiliului European pe tema situaţiei economice din statele membre, şeful statului menţionând, în discursul rostit, necesitatea simplificării accesului la fondurile comune, mai ales în condiţii economice severe.
(MEDIAFAX)

×
Subiecte în articol: observator