x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Azi se alege cel mai bun colantor auto din România

Azi se alege cel mai bun colantor auto din România

de Paul Bardasu    |    28 Sep 2017   •   13:01
Azi se alege cel mai bun colantor auto din România

Concursul KING of Wraps, prin care cei mai talentaţi colantori de automobile îşi arată măiestria, ajunge azi la final. Câştigătorul se va alege din cei patru finalişti şi, pe lângă premiul de 1.000 de euro, el va primi şi biletul de participare la SEMA SHOW din Las Vegas, cel mai mare concurs de colantare auto din lume.

Colantarea mașinii este o soluție modernă și practică pentru protejarea vopselei, dar și pentru decorarea mașinii. Inscripționarea autoturismelor cu folii adezive a devenit o modă în România, astfel că sunt mulţi pasionaţi care îşi dedică timpul acestui domeniu. Câteva zeci dintre ei şi-au dat întâlnire în această spătămână la Romexpo, la expoziţia PRINT&SIGN 2017, cel mai important targ de tipar si semnalistica din Europa de Sud–Est. Din juriu a făcut parte şi Mihai Leu, campion mondial la box şi campion national de raliu. "A fost prima participare a mea ca jurat într-o competiţie din domeniul colantarilor auto, dar am acceptat cu placere această provocare datorită pasiunii mele pentru cursele automobilistice", ne-a declarat marele sportiv, care ar putea reveni în concursurile de raliu după o pauză cauzată de probleme personale.

Mihai Leu şi colegii lui din juriu vor alege astăzi cel mai bun colantor auto, care va primi trofeul KING of Wraps şi un bilet la SEMA SHOW, Las Vegas, cel mai mare concurs de colantări auto din lume.

×