x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bacalaureat: Într-un centru din Galaţi, elevii au primit subiecte greşite

Bacalaureat: Într-un centru din Galaţi, elevii au primit subiecte greşite

30 Aug 2010   •   00:00

Candidaţii programaţi, luni, să susţină examenul de bacalaureat la Grupul Şcolar de Transporturi Căi Ferate Galaţi au primit, la proba scrisă la limba şi literatura română, un subiect greşit, astfel că examenul a fost reprogramat pentru ora 13.30, când va fi folosit un subiect de rezervă.

La centrul de examen 504 de la Grup Şcolar de Transporturi Căi Ferate Galaţi, candidaţii la examenul de bacalaureat au primit, luni dimineaţă, un subiect greşit la limba şi literatura română.

"Subiectul a fost multiplicat greşit la centrul de examen, din cauza unor deficienţe de natură umană", a declarat inspectorul şcolar general adjunct Onuţ Atanasiu, preşedintele Comisiei Judeţene de Bacalaureat.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului Şcolar Galaţi, în această situaţie s-a decis, conform metodologiei de organizare şi desfăşurare a examenului, ca elevii să susţină această probă începând cu ora 13.30, cu un subiect de rezervă.

După producerea acestei erori, inspectorul şcolar general Doruleţ Resmeriţă a decis schimbarea preşedintelui Comisiei de examen şi a informaticianului din şcoală care se face vinovat de producerea greşeii.

În acelaşi timp, Comisia Judeţeană de Bacalaureat a prezentat scuze candidaţilor şi a anunţat că va declanşa şi o anchetă în acest caz.

×
Subiecte în articol: observator