x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Băsescu, intrigat de "politicianul supărat" că i s-a luat 25% din salariu, dar are prezenţă 1%

Băsescu, intrigat de "politicianul supărat" că i s-a luat 25% din salariu, dar are prezenţă 1%

11 Aug 2010   •   00:00

Preşedintele Traian Băsescu a punctat astăzi, într-o intervenţie la Radio România Actualităţi, că îl intrigă "politicianul supărat" că i s-a luat 25% din salariu, dar care are o prezenţă de 1% din programul de lucru şi că el, ca şef al statului nu are concediu, dar "fuge" câte un week-end din Bucureşti.



"Constituţional, nu am vacanţă. Fug un week-end, un week-end şi o zi din Bucureşti", a declarat Traian Băsescu.  Întrebat despre ceilalţi bugetari, el a arătat că fiecare are vacanţe prevăzute de lege. "Mă intrigă politicianul supărat că i s-au luat, nu că i-am luat, i s-a luat 25% din salariu şi el are o prezenţă de 1% din programul de lucru", a mai spus şeful statului, citat de Mediafax.

Preşedintele Traian Băsescu i-a spus, marţi, primarului din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, că parlamentarii sunt bronzaţi şi s-au supărat că le-a fost luat 25% din salariu, deşi nu sunt prezenţi la şedinţe. Gheorghe Ştefan, primarul de Piatra Neamţ, l-a întâmpinat pe Traian Băsescu, în localitatea Rotunda, din judeţul Neamţ, unde şeful statului a făcut o vizită pentru a inspecta stadiul lucrărilor de îndiguire.  Traian Băsescu i-a spus lui Gheorghe Ştefan: "Domnule, nu eşti bronzat, n-ai fost în concediu. Parlamentarii sunt bronzaţi şi s-au şi supărat că le-am luat 25% din salariu, deşi ei nu sunt niciodată de găsit în sălile de şedinţe".

×
Subiecte în articol: observator