x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Băsescu, tamponat cu rivanol în ureche

Băsescu, tamponat cu rivanol în ureche

04 Aug 2010   •   00:00
Băsescu, tamponat cu rivanol în ureche
Sursa foto: Karina Knapek/Jurnalul Naţional

În prime-time, la televiziunea publică, Traian Băsescu a explicat misterul vizitei sale la Spitalul Militar Central, un simplu consult ORL. Consultul a devenit absolut necesar după ce preşedintele s-a rănit încercând să-şi cureţe urechea cu un beţişor cu vată.

Băsescu a fost consultat miercuri la Spitalul Militar Central din Bucureşti de şeful secţiei ORL, Lucian David. Consultaţia a durat circa 15 minute.
hotnews.ro a relatat că înainte de sosirea şefului statului, agenţii de pază au îndepărtat rudele pacienţilor aflate în zonă.  

"Eu în fiecare dimineaţă înot. Ieri dimineaţă, din greşeală, am folosit un beţişor cu vată pe care l-am băgat invers. M-am dus la spital şi mi-au pus un tampon cu rivanol în ureche. Trebuia să ştie naţiunea acest lucru? Dacă vreodată va fi o situaţie dificilă cu sănătatea mea, vă asigur că se va da un comunicat", a spus Băsescu.

Cum rutina prezidenţială presupune înotul cotidian, acest fapt poate crea condiţiile propice unui nou accident. În acest context, dragostea susţinătorilor preşedintelui se poate manifesta prin mitinguri matinale, "vocea" poporului urmând să împiedice mâna să mai atenteze la intergitatea urechilor... Băsescu, cu vata-năuntru!

×
Subiecte în articol: observator