x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Biciclist accidentat mortal de un şofer fără permis

Biciclist accidentat mortal de un şofer fără permis

22 Aug 2010   •   00:00

Un biciclist în vârstă de 61 de ani, din Bucureşti, a fost accidentat mortal, duminică, pe un drum judeţean din Vaslui, de către un şofer al cărui permis de conducere era suspendat de jumătate de an pentru infracţiuni la regimul circulaţiei

Potrivit primelor cercetări ale poliţiştilor vasluieni, accidentul a avut loc din cauza neatenţiei în conducere a lui Eduard Cucu, în vârstă de 38 de ani, care a pătruns pe contrasens şi l-a luat în plin pe biciclist, care circula regulamentar.

Accidentul rutier a avut loc în dreptul localităţii vasluiene Alexeşti, de pe drumul judeţean DJ 248 E, victima mergând cu bicicleta din oraşul Negreşti spre comuna ieşeană Itapele.

"În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că vinovat de producerea accidentului este conducătorul auto, care a pătruns pe contrasens şi s-a ciocnit frontal cu biciclistul. De altfel, Eduard Cucu avea permisul de conducere suspendat din luna februarie 2010 pentru infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere", a declarat, duminică, Loredana David, responsabil mass-media în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

Poliţiştii vasluieni au întocmit dosar de cercetare penală pe numele conducătorului auto pentru ucidere din culpă şi circulaţia pe drumurile publice cu permisul suspendat.

×
Subiecte în articol: observator