x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cine este persoana care l-a ameninţat cu moartea pe Mihai Gâdea şi pe familia acestuia

Cine este persoana care l-a ameninţat cu moartea pe Mihai Gâdea şi pe familia acestuia

11 Mar 2014   •   22:24
Cine este persoana care l-a ameninţat cu moartea pe Mihai Gâdea şi pe familia acestuia

În cadrul emisiunii Sinteza zilei, la Antena 3, Mihai Gâdea a dezvăluit numele celui care, într-un mesaj postat pe Facebook, l-a ameninţat cu moartea.

Ştefan Marcu este cel care, sub pseudonimul Camil Iliescu, într-un mesaj postat pe Facebook, l-a ameninţat cu moartea pe Mihai Gâdea şi pe familia acestuia.



Conform profilului de Facebook, Ştefan Marcu locuieşte în Topliţa, este impegat de mişcare la CNCF CFR SA şi preşedinte al filiale locale a partidului lui Mihai Neamţu - Noua Republică.



În galeria de imagini ataşată profilului său, Ştefan Marcu apare în poziţii belicoase, părând a fi posesorul unei arme de foc, identificată de cunoscători ca fiind de marcă Bereta. Tot acolo, Ştefan Marcu apare în imagini alături de figuri importante din politică - Elena Udrea, Mihai Răzvan Ungureanu şi  Mihai Neamţu, susţinători fervenţi ai preşedintelui Traian Băsescu.

Mihai Gâdea a anunţat că în cursul dimineţii urmează să depună o plângere penală împotriva lui Ştefan Marcu, totodată solicitând public retragerea dreptului de port-armă pentru acesta.

×
Subiecte în articol: mihai gâdea amenintare cu moartea