x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cinema gratuit, în aer liber, la Bucureşti. Unde poţi vedea cele mai bune filme

Cinema gratuit, în aer liber, la Bucureşti. Unde poţi vedea cele mai bune filme

de Alina-Elena Vasiliu    |    29 Iul 2014   •   17:11
Cinema gratuit, în aer liber, la Bucureşti. Unde poţi vedea cele mai bune filme
Sursa foto: Cinema gratuit, în aer liber, la Bucureşti. Unde poţi vedea cele mai bune filme

Cine spune că filmele pot fi văzute doar în sala de cinema sau acasă? Când vara e atât de frumoasă, e păcat să nu petreci timpul în aer liber. La asta s-au gândit iniţiatorii proiectului „Cinema în aer liber”, care au adus, pentru a treia oară la Bucureşti, ideea filmelor sub cerul liber şi în Parcul Alexandru Ioan Cuza.

Vreme de şase săptămâni, de pe 5 august, până pe 14 septembrie, doritorii pot deveni spectatori ai cinematografului în aer liber, din Parcul Alexandru Ioan Cuza – Insula Pensionarilor. Cele mai bune douăsprezece filme ale momentului, alături de o selecţie de filme clasice care au făcut furori printre cinefili, de-a lungul timpului, vor fi proiectate în cinematograful sub cerul liber. Printre filmele care vor putea fi văzute în parc, se numără şi cinci pelicule proiectate în premieră naţională: „Kon-Tiki”, „Adâncul”, „Colivia aurită”, „Puzzle chinezesc” şi „Nono, o aventură în zig-zag”.

Filmele vor fi proiectate în fiecare seară, de marţi până duminică, începând cu ora 21:30. Spectatorii vor putea viziona, printre altele, trilogia „Naşul”, „Star Trek”, „E.T. Extraterestrul”, „Scarface”, „Parfum de femeie”, „Lista lui Schindler” şi „Gladiatorul”.

La deschiderea programului, de pe 3 august, începând cu ora 20:00, va concerta trupa Bosquito, alături de trupa grecească de world music Imam Baildi.

Proiectul „Cinema în aer liber” face parte din programul mai amplu „Caravana Metropolis”, iniţiat în 2012. Intrarea la toate filmele proiectate în Parcul Alexandru Ioan Cuza este gratuită!

×