x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cursuri şcolare suspendate în Dolj din cauza inundaţiilor

Cursuri şcolare suspendate în Dolj din cauza inundaţiilor

04 Mai 2014   •   13:12
 Cursuri şcolare suspendate în Dolj din cauza inundaţiilor

Peste 35 de gospodării, şcoala şi grădiniţa din satul Cleanov, comuna doljeană Carpen, au fost inundate în urma ploii abundente din ultimele 24 de ore şi a scurgerilor de pe versanţi.

Subprefectul judeţului Dolj, Ionel Ciobotea, a anunţat, duminică, în cadrul videoconferinţei cu prefecţii ţinută de vicepremierul Gabriel Oprea, ministru al Afacerilor Interne, că în Cleanov ar putea fi suspendate luni cursurile şcolare, întrucât grădiniţa şi şcoala au fost inundate. 'În satul Cleanov, comuna Carpen, peste 35 de gospodării au fost inundate. Domnul prefect se află la faţa locului. Este posibil ca IŞJ Dolj să solicite Ministerului Educaţiei suspendarea cursurilor pentru mâine în Cleanov, pentru că şcoala şi grădiniţa au fost inundate. În continuare monitorizăm cursurile de apă aflate sub incidenţa avertizării hidrologice, este activată grupa operativă', a spus Ciobotea.

În satul Cleanov apa venită de pe versanţi a depăşit, în câteva zeci de minute, un metru, a trecut peste un pod, iar resturile vegetale pe care le-a adus au blocat scurgerile, zeci de gospodării fiind inundate. (Agerpres)






×
Subiecte în articol: inundatii dolj inundatii cleanov