x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Doina Melinte: "Sper sa-mi recuperez banii!"

Doina Melinte: "Sper sa-mi recuperez banii!"

de Radu Crivat    |    31 Mar 2006   •   00:00
Doina Melinte: "Sper sa-mi recuperez banii!"

Multipla campioana olimpica si mondiala la atletism Doina Melinte incearca sa uite incidentul petrecut in urma cu doua saptamani, cand trei minori i-au furat geanta in care avea aproape un miliard de lei vechi, in timp ce se afla la o benzinarie din localitatea ilfoveana Mogosoaia.

Multipla campioana olimpica si mondiala la atletism Doina Melinte (foto) incearca sa uite incidentul petrecut in urma cu doua saptamani, cand trei minori i-au furat geanta in care avea aproape un miliard de lei vechi, in timp ce se afla la o benzinarie din localitatea ilfoveana Mogosoaia. Pentru ca in geanta Valentino, pe care au furat-o hotii, se aflau, pe langa bani, si cheile de la casa, atleta a schimbat usile de acces in locuinta sa din Bacau.

SPERANTA. Chiar daca modul in care se desfasoara ancheta nu ii da prea multe sperante ca cei trei talhari vor fi prinsi, Doina Melinte nu a incetat sa spere ca-si va recupera cei 84.700 de lei, care au diparut o data cu geanta. "Banii aia sunt munciti si am facut prestigiu tarii prin munca mea. Sper sa-i recuperez", a precizat atleta. "Am vorbit cu cei mai mari din Politia Romana si mi-au spus ca vor face totul. Dar a trecut atat timp si nu au gasit nimic, nici un indiciu. Domnul Blaga mi-a spus ca urmareste cazul si ca vor lua masuri. Eu nu zic ca nu se face nimic, dar chiar sunt de negasit trei minori?", se intreaba, retoric, atleta.

×
Subiecte în articol: observator