x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Noul număr al revistei Income Magazine: „Valul de concedieri începe să lovească România” și un supliment dedicat turismului medical

Noul număr al revistei Income Magazine: „Valul de concedieri începe să lovească România” și un supliment dedicat turismului medical

de Redacția Jurnalul    |    27 Mai 2024   •   17:36
Noul număr al revistei Income Magazine: „Valul de concedieri începe să lovească România” și un supliment dedicat turismului medical

Noul număr al revistei Income Magazine vine la pachet cu un supliment dedicat unui domeniu extrem de interesant, dar cărui nu i se acordă importanța cuvenită. Este vorba despre turismul medical, un sector de activitate în care România are un potențial enorm.

Mai mult, în paginile noului număr al revistei Income Magazine veți putea citi o analiză despre valul de concedieri care a început să lovească România și veți afla, astfel, la ce am putea să ne așteptăm în viitorul nu foarte îndepărtat. Mai mult, veți putea afla care sunt detaliile de culise ale luptei pe modificările noii legi RCA și veți putea citi și o analiză extrem de interesantă despre piața imobiliară din România, în urma căreia veți vedea cât timp țara noastră va rămâne una dintre cele mai accesibile piețe imobiliare din Europa.

În plus, noul număr Income Magazine vă pune „la curent” cu cele mai noi dezbaterii din domeniul energiei, acolo unde actorii importanți din domeniu spun deschis care sunt cele mai importante probleme cu care se confruntă sistemul energetic, dar și care sunt măsurile care trebuie luate.

În supliment puteți citi o amplă analiză despre unde suntem pe harta turismului medical și unde putem ajunge, dar veți putea afla și care este „mina de aur” a României din care se scoate un milion de euro pe zi.

Nu în ultimul rând, veți găsi un articol despre noile tendințe ale clinicilor private de sănătate, dar și care sunt soluțiile prin care românii să nu mai fie nevoiți să plece în străinătate pentru tratamente care nu se găsesc în țară.

Cel mai recent număr al revistei Income Magazine vă oferă și o analiză despre rezervele valutare ale României, dar și povestea inedită a aplicației românești de dating care vrea să fie peste Tinder și Bumble.

×
Subiecte în articol: income magazine turism medical