x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator STENOGRAME. Judecător de la Înalta Curte, către Blejnar: "El e naşul nostru şi-n sufletul nostru"

STENOGRAME. Judecător de la Înalta Curte, către Blejnar: "El e naşul nostru şi-n sufletul nostru"

22 Oct 2012   •   00:12
STENOGRAME. Judecător de la Înalta Curte, către Blejnar: "El e naşul nostru şi-n sufletul nostru"
Sursa foto: luju.ro
Noi interceptări în Dosarul Motorina, în care fostul şef al ANAf, Sorin Blejnar, este judecat pentru favorizarea infractorului au fost difuzate duminică seară de Antena 3. Discuţia a avut loc între Blejnar şi un judecător de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Iulian Dragomir. 

Judecător Iulian Dragomir, ICCJ
: Am onoarea, excelenţă, să trăiţi, cu mare respect. Un minut cu un prieten al domniei voastre şi al naşului domniei voastre (n.r. Moldovan de la CSAT.) Nu sunt prietenul naşului mai degrabă decât prietenul finului, pentru că suntem amândoi... unui naş comun al nostru. 
Sorin Blejnar: Am înţeles, am înţeles.
Iulian Dragomir: Da, el e naşul nostru şi-n sufletul nostru (n.r. Traian Băsescu). Prin Bucureşti, prin republica noastră sau prin alte...?
Sorin Blejnar: Sunt aici, sunt prin Bucureşti.
Iulian Dragomir: Vă trimit şi eu fata care manageriază acolo unde am fost la ziua Claudiei, că are o audienţă de-asta intempestiv acolo la ei, la locaţie. Şi nu ştiu cum să fac.
Sorin Blejnar: În 20 de minute să fie la mine.
Iulian Dragomir: La ora 2 ajunge. Este o doamnă. (...) Se numeşte doamna Albu. Doamna Albu Mariana se numeşte doamna care intră la cabinet la dumneavoastră.
Sorin Blejnar: Bine, bine.
Iulian Dragomir: Intră pe-acolo prin spate, pe lângă unde aveam şi noi sediul ministerului nostru?
Sorin Blejnar: Da.
Iulian Dragomir: Bine, excelenţă, cu respect. Vă pup. Am onoarea.


 

×