x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Emilian Cutean, condamnat la cinci ani de închisoare pentru delapidare

Emilian Cutean, condamnat la cinci ani de închisoare pentru delapidare

15 Iun 2009   •   00:00
Emilian Cutean, condamnat la cinci ani de închisoare pentru delapidare

Fostul deputat PSD Emilian Cutean a fost condamnat de judecătorii de la Sectorul 1 la cinci ani de detenţie, pentru că a prejudiciat Guvernul cu peste 200.000 de lei, în perioada în care s-a aflat prima oară la conducerea Secretariatul de Stat pentru problemele revoluţionarilor.

Emilian Cutean - reinstalat recent la conducerea Secretariatului de Stat - a fost trimis în judecată la sfârşitul lunii aprilie 2006, de către Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), sub acuzaţia că a efectuat operaţiuni financiare incompatibile cu funcţia sa, utilizând informaţii obţinute în virtutea acestei funcţii, precum şi pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu contra intereselor publice.


Boc a semnat decizia eliberării lui Cutean de la conducerea Secretariatului pentru Revoluţionari

Premierul Emil Boc a semnat decizia de eliberare a lui Emilian Cutean din funcţia de secretar de stat la Secretariatul pentru Problemele Revoluţionarilor.

"Am semnat acum o oră decizia de eliberare din funcţie a domnului Cutean", a anunţat premierul Emil Boc, la Parlament, după întâlnirea cu grupul parlamentar PDL din Camera Deputaţilor.
Mediafax

×
Subiecte în articol: observator