x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gospodării INUNDATE şi mașini surprinse de VIITURĂ, între Corbu şi Năvodari

Gospodării INUNDATE şi mașini surprinse de VIITURĂ, între Corbu şi Năvodari

13 Oct 2015   •   10:54
Gospodării INUNDATE şi mașini surprinse de VIITURĂ, între Corbu şi Năvodari
Sursa foto: reporterntv.ro

Aproximativ 20 de locuințe au fost inundate și peste 10 mașini au rămas bandonate pe șosea, după viitura provocată de o ploaie torențială, în comuna Corbu din judeţul Constanţa.

Potrivit primelor informații, viitura s-a produs din pricina unei ruperi de nori. Astfel, cantitatea impresionantă de apă a inundat drumul care face legătura între orașul Năvodari și comuna Corbu, potrivit reporterntv.ro

Oamenii au rămas blocați în autoturisme și au sunat la numărul unic de urgență 112 pentru ajutor. La solicitare au răspuns pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea", dar și echipaje ale Serviciului de Ambulanță Constanța.


reporterntv.ro

Aproximativ 20 de locuințe au fost inundate, iar viitura a rupt gardul fermei piscicole și a  împrăștiat pietrișul de sub calea ferată pe șosea. 11 autoturisme au fost purtate de ape zeci de metri, iar unele dintre ele au fost aruncate în șanțuri.


reporterntv.ro

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă pentru salvarea a aproximativ 25 de persoane a fost nevoie de intervenția pompierilor. Multe dintre victime, aflate în hipotermie, au avut nevoie de îngrijirile medicilor. Printre persoanele salvate se numără și o femeie de 86 de ani, cu probleme psihice, care rămăsese captivă în propria casă din localitatea Luminița.





×