x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Horoscop zilnic 21 aprilie 2018: Gemenii primesc un cadou în bani

Horoscop zilnic 21 aprilie 2018: Gemenii primesc un cadou în bani

21 Apr 2018   •   09:16
Horoscop zilnic 21 aprilie 2018: Gemenii primesc un cadou în bani

Horoscop 21 aprilie 2018. Iata ce vă rezerva astrele pentru ziua de sambata, 21 aprilie 2018.

 

Horoscop 21 aprilie 2018 pentru Berbec

Berbecul astăzi va fi încântat să observe activitatea unor specialiști în domeniu. Vă duceţi cu maşina la reparat sau îi chemaţi să repare ceva prin casă. După multă muncă, specialiştii vă arată factura pentru serviciile lor. Veţi avea un şoc profund, dar plăcut, ca să aflaţi că suma cerută sau costul reparaţiei respective este semnificativ mai mică decât prețurile actuale pentru acest tip de servicii. 

Horoscop sâmbătă, 21 aprilie 2018 pentru Taur

Taurul pe 21 aprilie va lua parte la un eveniment plictisitor. Vei merge aici doar ca să fii drăguț cu soţia sau să-ţi multumeşti soacra. Oricum, pentru multe ore va trebui să înduri chinul, întrebându-te cum naiba poate cineva să-i placă ceea ce se întâmplă. Cu toate acestea, persoana pentru care ați venit la concert, expoziție sau eveniment, va fi foarte mulțumită. 

Horoscop Gemeni pentru 21 aprilie 2018 

Gemenii în această zi vor obține un obiect care are un cost deprimant de ridicat. Veți renunța imediat la visul de a cumpăra vreodată această curiozitate scumpă, recunoscând că ar fi o cheltuială excesivă pentru dvs. Dar partenerul tău, văzând cât de mult îţi doreşti acest lucru, va lua o poziție diferită. Aceştia vă vor spune că achiziția se va face de îndată ce vor primi salariul.

Horoscop 21 aprilie 2018 pentru Rac

Racul astăzi merge la cumpărături pentru a-și actualiza garderoba sau pentru a face alte achiziții. Vei găsi lucruri multe la reducere, ceea ce înseamnă că veți economisi bugetul familiei, dar cumpărați tot ce aveți nevoie la un preţ redus. Totuşi, în această seară veți fi puțin dezamăgit. Veți merge la un eveniment planificat, după ce ați petrecut multe ore pregătindu-l. În curând veți înțelege că acest eveniment nu devine altceva decât o glumă care vă provoacă furia și vexarea. 

Horoscop sâmbătă, 21 aprilie 2018 pentru Leu

Leii în această zi vor descoperi un lucru care a fost considerat mult timp pierdut şi fără speranță de a-l mai regăsi vreodată. Acest aspect se va schimba după ce începeți o curățare de primăvară în casă. După ce ați petrecut toată sâmbăta cu proces obositor și nu tocmai plăcut, veți câștiga mai mult decât pierdeți. 

Horoscop Fecioară pentru sâmbătă, 21 aprilie 2018

Fecioara în această zi va respinge unele experimente în dragoste. Tot ceea ce vă va sugera partenerul dvs. o să vă enerveze şi veți începe să-l acuzați pe cel iubit de frivolitate și alte vicii. El se va întrista și nici nu vor încerca să ascundă asta. Există riscul ca, în momentul de față, partenerul tău să înceapă să se mai uite şi stânga-dreapta, în loc de doar în faţă. Tu ştii foarte bine că refuzul este un moft şi o ambiţie prostească. 

Citeste aici horoscopul integral

×
Subiecte în articol: horoscop