x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Info

Info

17 Oct 2005   •   00:00
COVASNA. Indicatorul in limba romana ce marcheaza granita dintre judetele Covasna si Harghita a fost acoperit cu vopsea rosie de catre persoane inca necunoscute. Politistii covasneni au declansat cercetari pentru a afla cine este faptasul.

SCINDAREA UBB. Asociatia Tinerilor Maghiari din Ardeal, impreuna cu Consiliul National al Maghiarilor din Transilvania organizeaza astazi o serie de manifestari in Sfantu Gheorghe, Miercurea Ciuc, Oradea si Cluj-Napoca, prin care militeaza pentru reinfiintarea Universitatii Bolyai din Cluj-Napoca. (Elena Stanciu)

RADET. Furnizarea caldurii in Capitala va fi reluata incepand de astazi de RADET, a declarat, agentiei Mediafax, Virgil Ramba, directorul interimar al institutiei. In urmatorul sezon rece, bucurestenii care locuiesc in garsoniere vor avea lunar cheltuieli de cel putin o suta RON doar pentru apa calda si caldura furnizata de RADET, facturile depasind 200 de RON in cazul locatarilor din apartamentele cu trei si patru camere.

ALARMA LA METROU. Circulatia pe magistrala de metrou Pipera-IMGB a fost intrerupta ieri, timp de aproximativ o ora, in Piata Romana, in conditiile in care, in jurul orei 15:40, Politia s-a autosesizat dupa ce a descoperit un pachet suspect langa un cos de gunoi. Specialistii pirotehnisti care au venit la fata locului, insotiti de un caine, au cercetat pachetul, constatand ca era vorba despre o lumanare fumigena.

TARICEANU, "DEZAMAGIT". Premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat, duminica, la Pitesti, ca la noua luni de la preluarea mandatului de catre actuala putere este dezamagit de activitatea Parchetului ICCJ. El si-a exprimat speranta ca, odata cu trecerea PNA la Parchet, se vor simplifica problemele in acest domeniu, mentionand ca pana acum a fost invocat faptul ca a existat o disociere a dosarelor.

INUNDATII. Localnicii din Tuzla si Costinesti au retrait din nou, sambata, cosmarul inundatiilor. Apa nu a mai fost la fel de mare ca acum trei saptamani, insa sperietura - da. In Schitu, oamenilor le era teama sa mai intre in case. In Tuzla, casele prin care a intrat apa sunt nelocuite de trei saptamani.

LOTO 6/49. Ghinion la extragerea Loto 6/49 de ieri. La Categoria I a fost report, nici un jucator nereusind sa ghiceasca cele 6 numere, care ar fi adus norocosului 1.111.437,60 RON. Cei cinci castigatori de la categoria a II-a s-au imbogatit cu cate 47.935,87 RON. Premiul pentru categoria a III-a a fost de 625,25 RON si a fost insusit de 575 persoane. Numerele norocoase au fost 36, 15, 43, 7, 38, 41. Numarul de la Noroc a fost 7984444.
×
Subiecte în articol: observator