x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

07 Aug 2009   •   00:00

!! Ne enervează şoferii de pe autobu­ze­le din Bucureşti care-şi bat joc de că­lători, ţinând aerul condiţionat în­chis pe caniculă, ca să facă economie de combustibil. Ne enervează la fel de mult şi idioţii care deschid toate geamurile în autobuzele cu aer con­di­ţi­o­nat, deşi RATB a scris peste tot, mare, ca pentru proşti, că acestea trebuie să rămână închise. Din fericire, cei din urmă s-au mai cizelat anul acesta şi specia lor e pe cale de dispariţie.

!! Întrebare enervantă: de ce nu se fac ceşti pentru cafea cu toartă pe interior, ca să ne lăsăm şi de cafea, după atâtea alte vicii? Răspuns: pentru că există posibilitatea ca dintr-o ceaşcă pentru cafea, cineva să vrea să bea un ceai (clinc-clinc).

!! Ne enervează uneori (foarte des!) faptul că televiziunile nu dau numele filmelor şi la sfârşitul lor, ci doar la început. Un singur moment de generic dac-ai pierdut, gata, eşti varză, nu ştii la ce film te uiţi, dar te uiţi, totuşi, pentru că-ţi place. Şi aşa, ajungi la final: "colosal film! Oare cum s-o numi?".

!! Ne enervează televiziunile astea care dezbat un subiect până ţi se acreşte. Spre exemplu, ieri a fost la mare căutare chestia cu pisicile care mâncau de pe raft la Kaufland. Şi de aici s-a ajuns la Ministerul Sănătăţii, la Poliţie, la drepturile animalelor, la Haga, s-au cerut părerile analiştilor, mediciniştilor, bicicliştilor, mi­cro­biştilor. Te doare mintea, nu alta!

×
Subiecte în articol: observator