x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Miting ilegal organizat de PMP în care s-a cerut demisia premierului. Altercații între participanți și forțele de ordine (VIDEO)

Miting ilegal organizat de PMP în care s-a cerut demisia premierului. Altercații între participanți și forțele de ordine (VIDEO)

07 Iun 2015   •   14:38
Miting ilegal organizat de PMP în care s-a cerut demisia premierului. Altercații între participanți și forțele de ordine (VIDEO)

Mitingul PMP din Piaţa Victoriei, la care au participat câteva sute de membrii şi simpatizanţi ai formaţiunii, conduşi de preşedintele PMP Eugen Tomac şi secretarul general Dorel Onaca şi unde s-a cerut demisia premierului Victor Ponta, s-a încheiat

PUBLICITATE
 
Aproximativ 300 de persoane care au participat la un miting neautorizat al PMP în Piaţa Victoriei, pentru a cere demisia premierului Victor Ponta, s-au îmbrâncit cu jandarmii pentru au încerca să blocheze traficul în zonă.

Aproximativ 300 de persoane au protestat în faţa Guvernului, scandând: "Demisia!". 

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, Georgian Enache, a declarat  că reprezentanţi ai PMP au declarat la Primăria Capitalei adunarea de dumunică, însă nu au făcut acest lucru în termenul legal, astfel că au primit aviz negativ.

Cu toate acestea, manifestanţii s-au adunat în faţa Muzeului Antipa şi la un moment dat au trecut de cordonul de jandarmi şi au încercat să blocheze traficul în zonă.

Forţele de ordine au intervenit şi au împins manifestanţii în zona centrală a Pieţei Victoria, astfel încât traficul să nu fie afectat.

Georgian Enache a precizat că organizatorii acestei adunări publice vor fi sancţionaţi pentru că nu respectă condiţiile legale de desfăşurare a unei adunări publice. Antena 3




×
Subiecte în articol: miting ilegal pmp