x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator (P) Si tu poti apela la servicii de rent a car!

(P) Si tu poti apela la servicii de rent a car!

04 Apr 2017   •   11:37
(P) Si tu poti apela la servicii de rent a car!

Cu siguranta ai auzit ca multa lume foloseste in anumite situatii masini in sistem ,,rent a car’’. Ai fost sceptic in a incerca si tu un astfel de serviciu? Poate ca nu stii care sunt avantajele de care poti sa profiti si care sunt castigurile tale finale. Iata de ce ,,rent a car’’ este si pentru tine!

Unul dintre avantajele serviciilor de rent a car este acela ca poti inchiria masina perfecta pentru oricare ocazie speciala. Fie ca doresti un automobil incapator, ca sa-ti duci copiii si pe prietenii lor intr-o excursie fulger sau intr-un camping sau o masina mai exotica care sa iti faca ziua speciala, rent a car este raspunsul. In plus, desi poate parea surprinzator poti sa economisesti bani daca te decizi sa apelezi la acest serviciu pe termen lung. Este evident ca nu are niciun rost sa iti achizitionezi cate o masina pentru fiecare tip de situatie in parte si, din punct de vedere financiar, este imposibil pentru multi dintre noi. FocusRent, de exemplu, are o flota de masini foarte diversificata, de unde ai ce alege oriunde ai dori sa ajungi. De asemenea, compania ofera clientilor sai beneficii suplimentare in momentul in care acestia doresc sa apeleze la serviciile de rent a car pe care le ofera pe termen lung.

Mai mult, daca vei participa la un eveniment sofisticat, la o reuniune a colegilor de liceu/facultate sau doresti sa faci o impresie perfecta la o intalnire de afaceri, un mare avantaj oferit de compania de rent a car FocusRent este acela ca iti poate oferi orice tip de masina, astfel incat sa poti sa emani o imagine high class. Suntem cu totii constienti ca oamenii incep sa-si faca o parere initiala despre tine datorita sau din cauza masinii pe care o conduci. Nu exista o modalitate mai buna de a imbunatati acest prim impact vizual, decat aceea de a apela la servicii de rent a car. Primesti, practic, un bilet VIP catre imaginea pe care doresti sa o transmiti.

Si daca tot am vorbit de varietatea de masini in regim rent a car de care o astfel de firma ar trebui sa dispuna, e bine de stiut ca acest lucru iti va aduce foarte multe beneficii financiare. Indiferent de nevoia pe care o ai, compania de rent a car ar trebui sa poata sa te ajute sa faci cea mai buna alegere, care sa se potriveasca atat cu dorintele, cat si nevoile tale. De aceea, este bine sa stabilesti inca de la inceput de ce ai ajuns sa apelezi la servicii de rent a car, pentru a stii cu exactitate ce masina doresti. De exemplu, daca pleci in calatorie, orienteaza-te spre o masina mare cu un consum mic de combustibil.

Ca in orice situatie, reputatia brandului este foarte importanta in momentul in care te decizi sa apelezi la servicii de rent a car. Firma pe care o alegi trebuie sa iti ofere toate conditiile necesare ca experienta ta sa fie completa si sa nu ai senzatia finala ca ai cheltuit niste bani in van. In plus, trebuie sa te informezi despre anumite detalii, precum: revizia masinii, asigurarile RCA si full CASCO, precum si rovinieta, sa nu existe limita de kilometri etc.

In cazul FocusRent, nu ai de ce sa iti faci griji; experienta de peste 10 ani in rent a car isi spune cuvantul prin calitatea si profesionismul serviciilor pe care le ofera. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa iti doresti – de restul se ocupa ei!

 

 

×