x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ponturi pariuri bune, o soluție de succes oferită de Alin pe 10pariuri.ro

Ponturi pariuri bune, o soluție de succes oferită de Alin pe 10pariuri.ro

05 Dec 2017   •   13:02
Ponturi pariuri bune, o soluție de succes oferită de Alin pe 10pariuri.ro

Iubim succesul. Cu toții ni-l dorim, însă nu toți ajungem la el. Il vedem la ceilalți și râvnim la el. Sperăm că într-o zi o să avem și noi parte de el. Dacă cei din jurul nostru au avut parte de el, și noi am putea avea.

Problema succesului nu este însă atât de simplă precum pare. Succesul nu apare peste noapte sau bătând din palme. Pentru a ne bucura de succes trebuie să muncim. Fără muncă nu există răsplată în niciun domeniu.

Așa că, dacă iubiți succesul dar și sportul și vreți să pariați pe sporturile voastre preferate pentru a vă distra și, de ce nu, câștiga un ban, trebuie să munciți.

Toți cei care au succes în această lume plină de provocări studiază permanent echipele, jocul lor, casele de pariuri și ofertele de pariuri. Cei care propun ponturi pariuri bune, fac la fel. Acesta este și motivul pentru care au parte de succes.

Unul din cele mai bune exemple în acest sens este Alin, tipsterul ce oferă ponturi pariuri bune pe 10pariuri.ro. De ce este Alin unul din cele mai bune exemple? Fiindcă face parte dintre acei oameni care studiază intens fiecare ofertă de pariuri, înainte de a oferi ponturi gratuite celor pasionați de pariuri.

De ce oferă Alin ponturi pariuri gratuite?

Fiindcă pe 10pariuri.ro toate ponturile sunt gratuite. În plus, el nu a pretins niciodată niciun ban pentru ponturile pe care le-a oferit. Prin ceea ce face dorește doar să îi ajute pe pariori să plaseze pariuri câștigătoare.

Alin a fost și el cândva doar un simplu parior   

Totul a început la vârsta de 18 ani ani din dorința de a se distra și a câștiga un venit suplimentar. De îndată ce a pătruns în această lume fascinantă a fost atras de mirajul ei și a răspuns provocărilor sale pariind la Pariloto, casa de pariuri a Loteriei Române.

A început să studieze intens fiecare pariu, fiecare ofertă și i-a plăcut din ce în ce mai mult. A pariat, a câștigat sau a pierdut, dar nu a renunțat. Și-a dat seama că dacă renunți succesul mult dorit nu își va face apariția niciodată.

Cu multă ambiție a continuat să descopere din ce în ce mai multe lucruri despre pariuri, și cu cât a descoperit mai multe, cu cât i-a plăcut mai mult lumea în care intrase.

Experiența acumulată i-a dat încredere și l-a făcut să își dorească să devină din ce în ce mai bun în acest domeniu.

Dorința i-a fost îndeplinită odată cu apariția caselor de pariuri online. Faptul că avea posibilitatea să parieze din confortul casei sau de oriunde avea conexiune la internet, i-a permis să parieze din ce în ce mai mult și să se bucure de rezultate excepționale. Prima casă la care a pariat a fost bet365.ro

Acestea l-au ajutat să își dea seama că datorită informațiilor acumulate le putea oferi celorlalți sfaturi pentru a se bucura și ei de rezultatele de care el a avut parte.

Așa a devenit tipster, acum 8 ani, în primul an de facultate, și așa început drumul spre succes. Cu fiecare pont oferit pasionaților de pariuri sportive, a devenit mai bun, mai încrezător în propriile forțe.

Colaborarea lui Alin cu 10pariuri.ro a apărut ca o recunoaștere a succesului său ca parior și tipster

Deja au trecut 2 ani de când Alin colaborează cu acest site care oferă pariorilor informații utile de pariuri și case de pariuri, cu scopul de a-i sprijini în procesul de pariere. Mulți pariori s-au bucurat de succes datorită ponturilor oferite de acesta. Alin oferă ponturi prin intermediul a două proiecte pe care le are pe acest site, Pontul Zilei și Drumul spre 600 Ron.

Miza pe care Alin o folosește de obicei la pariuri este 100 lei. Așadar, dacă vreți să pariați ținând cont de ponturile sale, puteți stabili aceeași miza sau una mai mică sau mai mare. Totul depinde de bugetul vostru de pariuri.

Nu uitați însă că și Alin poate greși. Ca fiecare om, și el poate avea zile bune și zile mai puțin bune. De aceea trebuie să priviți ponturile oferite de acesta ca pe unele orientative. Decizia finală în ceea ce privește pariurile trebuie să vă aparțină întotdeauna. În plus, nu uitați să pariați doar cât vă permiteți să pierdeți. Pariind responsabil succesul nu vă va ocoli.

După ce ați luat decizia, Alin vă recomandă să pariați la....

Unibet și Betano

Două case de pariuri la care el pariază frecvent deoarece oferă niște bonusuri foarte bune. La Unibet de veți paria, veți beneficia la înregistrare de un bonus de 250 lei. În plus, veți avea șansa să pariați live pe meciuri din diferite ligi, să pariați înainte de eveniment. Dacă veți paria la Betano, veți avea parte de un bonus de 500 lei la înregistrare. La această casă de pariuri pe lângă faptul că veți putea paria și aici live, cotele la pariuri sunt foarte bune.

După cum puteți observa, există o serie de avantaje extrem de interesante de care puteți beneficia dacă pariați la aceste case de pariuri.

Așa că, dacă vreți să pariați astăzi...

 

Pontul zilei de 05.11.2017

Vine din Liga Campionilor. Bayern Munchen și PSG joacă în ultima etapă din faza grupelor. În prezent, Bayern Munchen se află pe locul 2 cu 12 puncte și cu un golaveraj de 10-5, iar PSG ocupă primul loc cu 15 puncte și cu un golaveraj de 24-1. Meciul tur din Franța, a fost câștigat de PSG cu scorul de 3-0. Aceste două echipe au mai jucat 3 meciuri pe acest teren. Bayern a câștigat 2 dueluri, iar PSG unul.

Pronosticul său pentru acest meci este peste 2.5 goluri, întrucât Bayern și PSG stau foarte bine pe faza de atac. Mizează pe acest pronostic și fiindcă Bayern a reușit să înscrie în ultimele 3 meciuri de pe teren propriu 8 goluri și a primit unul singur, iar PSG a înscris în ultimele 3 meciuri din deplasare 8 goluri și a primit 3.

 Drumul spre 600 Ron

Astăzi propune 4 evenimente pentru drumul spre 600, fiindcă oferta este foarte slabă. A mizat pe două meciuri de fotbal și două meciuri de handbal. Este vorba de meciul dintre Rusia și Brazilia (cotă 1.10), Celtic Glasgow- RSC Anderlecht (cotă 1.181- peste 1.5 goluri),  Stirling Albion -Peterhead (cotă 1.166-peste 1.5 goluri), Norvegia-Polonia (cotă 1.111).

×