x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Premierul Victor Ponta, mesaj de condoleanţe pentru familia poliţistului mort

Premierul Victor Ponta, mesaj de condoleanţe pentru familia poliţistului mort

21 Aug 2015   •   11:23
Premierul Victor Ponta, mesaj de condoleanţe pentru familia poliţistului mort

Premierul Victor Ponta a transmis vineri un mesaj de condoleanţe familiei poliţistului Gheorghe Ionescu decedat în urma unui accident suferit în noaptea de 1 spre 2 august în timp ce desfăşura o misiune.

Citeşte şi Abdullah Atas, şoferul turc care l-a ucis pe poliţistul de la Rutieră, riscă 25 de ani sau închisoare pe viaţă

"Sincere condoleanţe familiei! Dumnezeu să îl odihnească!", a scris premierul pe Facebook.

Poliţistul a murit vineri dimineaţa la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, unde se afla internat, în comă indusă, după ce în noaptea de 1 spre 2 august a fost accidentat în timpul desfăşurării unei misiuni.

Citeşte şi IGPR: Gheorghe Ionescu a fost un om de o mare nobleţe sufletească, devotat profesiei de poliţist

La începutul lunii august, omul de afaceri turc Abdullah Atas nu a respectat semnalele regulamentare de oprire ale poliţistului şi l-a acroşat cu maşina, după care l-a purtat pe capotă 400 de metri. Agentul a căzut apoi pe partea carosabilă.

Citeşte şi Poliţistul lovit cu maşina de un om de afaceri turc a MURIT

Gheorghe Ionescu a fost înaintat în gradul de subinspector post-mortem, printr-un ordin al ministrului de Interne, Gabriel Oprea, pentru fapte de eroism şi sacrificarea vieţii în misiune.

Subinspectorul post-mortem Gheorghe Ionescu, căzut la datorie, avea 44 ani, era căsătorit şi lucra de 23 de ani în Ministerul Afacerilor Interne.

Sursa: Agerpres

×