x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Reteaua 'Ndrangheta din Romania are zeci de agentii de pariuri online

Reteaua 'Ndrangheta din Romania are zeci de agentii de pariuri online

de Dan Constantin    |    23 Iul 2015   •   17:24
Reteaua 'Ndrangheta din Romania are zeci de agentii de pariuri online

Anihilarea capilor retelei de pariuri online din Europa, controlata de mafia calabreza 'Ndrangheta a scos la iveala si ramificatia ei din Romania. Doua firme de pariuri au sediile in Bucuresti.

BE.UNIQ EST are sediul social in bd. Dimitreie Cantemir, nr 22 A, sector 4. Site-ul invita la captarea de colaboratori si informeaza ca are  25 de AGENTII in Bucuresti, Gaiesti, Pitesti. Reteaua BE.UNIQ dispune in Europa de 5000 de agentii. Bunurile firmei sunt de doua zile sub sechestru.

Administratorul din Bucuresti, MARCO ZUCCO, este intre cei 41 de mafioti arestati in operatiunea politiei si fiscului italian. ZUCCO face parte dintr-un clan afiliat la 'Ndrangheta cu centrul de greutate in Reggio Calabria. A lucrat in Malta, una din bazele de operare a serverelor retelei de pariuri prin care se spalau bani .

Alta firma din reteaua 'Ndrangheta, care actioeaza in Romania, este Zeta Gaming srl. Sediul este inscris in strada Brailita, bloc D9b, sc 1, etaj 2,ap 44, sector 3. Administrator este Zucco Claudio. La adresa respectiva figureaza si un cabinet de avocatura pe numele  ANDRA MOGOS.

Indicatiile de contact trimit si la avocatul Franco Sabatino.

Andra Mogos este mentionata cu activitate de avocat si in Italia in zona Varese, regiune unde actioneaza 'Ndrangheta.

Legislatia din Romania s-a deschis, in ianuarie 2015 prin ordonanta de urgenta, pentru pariuri online.

×