x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Situaţie INCREDIBILĂ: Ce au descoperit groparii în cimitirele din România. Explicaţia ŞOCANTĂ a oamenilor de ştiinţă

Situaţie INCREDIBILĂ: Ce au descoperit groparii în cimitirele din România. Explicaţia ŞOCANTĂ a oamenilor de ştiinţă

06 Noi 2013   •   09:40
Situaţie INCREDIBILĂ: Ce au descoperit groparii în cimitirele din România. Explicaţia ŞOCANTĂ a oamenilor de ştiinţă

În ultima vreme groparii găsesc tot mai multe cadavre mumificate atunci când deshumează mortii mai vechi de 7 ani. Unii spun că este vorba despre o minune dumnezeiască, alţii dau vina pe cavourile care nu ar permite bacteriilor să descompună cadavrul. Specialiştii susţin însă că responsabili pentru conservarea corpului după moarte sunt conservanţii şi E-urie din alimentele pe care le consumăm. Pentru ca astfel de situaţii să fie evitate, administratorii cimitirelor au cerut autorităţilor ca deshumarea să se facă după 10 ani de la moarte, şi nu după 7, aşa cum era până acum.

"O parte din conservantii care se afla in alimentele consumate sunt stocati in celulele si in ţesuturile adipoase, deoarece organismul uman nu le poate elimina in totalitate. Astfel dupa deces, conservantii acumulati in organism omoara microbii care ar trebui sa descompuna cadavrul. Rezultatul este mumificarea decedatului. Misterul a fost elucidat de doi cercetatori germani prin anii ’80, cand administratia cimitirelor raporta cazuri foarte frecvente de cadavre mumificate. Atunci s-au facut niste studii si s-a constatat ca in cadavrele mumificate se afla o concentratie foarte ridicata de conservanti", explica, în urmă cu un an, profesorul universitar doctor Gheorghe Mencinicopschi.

Citeşte ce spune Parintele Cleopa despre CELE OPT PRICINI DE NEPUTREZIRE A MORTILOR


"Este adevarat, cadavrele se descompun mai greu din cauza E-urilor. Sa stiti ca acest lucru nu este deloc o noutate. In urma cu douazeci de ani, nemtii au descoperit faptul ca trupurile se descompun mult mai lent din cauza E-urilor. Exista o lista intreaga de E-uri care ne mumifica. O sa ajungem cu totii sfinti”, ne-a declarat profesor doctor Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Chimie Alimentara. Intr-adevar, exista o intreaga lista de E-uri de tip conservant, seria 200, de la E200 la E297, unele dintre acestea fiind si cancerigene (E211, E213, E214, E215, E217, E230), acestea gasindu-se in alimente si nu numai. E-urile sunt coduri pentru aditivii alimentari folositi in Uniunea Europeana, iar despre potentialul lor cancerigen s-au facut nenumarate dezbateri: “Din cauza E-urilor, incidenta cancerului creste, ele induc faza de initiere a bolii la nivel genetic, acesti agenti grabind procesul de malignizare", mai spunea prof. dr. Mencinicopschi, potrivit saccsiv.wordpress.com.

Fenomenul morţilor care se mumifică a fost observat prima dată în Germania, anunţă antena3.ro. Studiile efectuate de specialiştii nemţi au demonstrat că aditivii alimentari se impregnează în ţesuturile şi celulele umane şi le conservă, exact aşa cum fac cu alimentele.

 

×