x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

30 Apr 2010   •   00:00

30 aprilie 2010

POLIŢISTUL INFRACTOR ACUZĂ PIERDERI DE MEMORIE
Bogdan Butnariu, poliţistul Secţiei 3 din Capitală, arestat preventiv pentru trafic de droguri, susţine că ar avea pierderi de memorie după ce în 2000 a suferit un accident rutier, intrând cu autoturismul BMW într-un parapet al Podului Grand din Bucureşti. Mai
mult, avocatul său a susţinut în faţa instanţei că acesta nu îşi aduce aminte că a luat comprimatele de metadonă.
Bogdan şi fratele său, Ştefăniţă Butnariu au fost arestaţi preventiv, marţi, pentru trafic de droguri, fiind trecut în rezervă de conducerea Poliţiei Capitalei. Poliţistul este un fost poloist al Clubului Dinamo, el figurând pe lista maeştrilor sportului a Federaţiei Române de Polo. El a fost transferat, în 2009, de la Clubul Dinamo la Poliţia Capitalei.

PLÂNGERE LA CEDO DE LA UN FOST PRIMAR
Fostul primar din Baia Mare Cristian Anghel a depus o plângere la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) împotriva statului român. Acesta a susţinut că nu a avut un proces echitabil în cauza în care a fost judecat şi condamnat, la Curtea de Apel Cluj, pentru fapte de corupţie. Primarul oraşului Baia Mare, Cristian Anghel, a fost trimis în judecată de procurorii anticorupţie, la sfârşitul lunii septembrie 2007, fiind acuzat de abuz în serviciu, în legătură cu supraevaluarea unui imobil din localitate, astfel că s-ar fi prejudiciat bugetul administraţiei municipale cu aproape 400.000 de euro.

HÂRTIE IGIENICĂ DE LUX PENTRU CAMERA DEPUTAŢILOR!
Camera Depuţaţilor a publicat în ultima săptămână o serie de cereri de oferte pentru achiziţia de hârtie igienică şi prosoape de hârtie, substanţe antiseptice şi dezinfectante, prelungitoare cu protecţie specială, precum şi achiziţia de steaguri. Valoarea estimată a contractului pentru achiziţia de hârtie igienică şi prosoape de hârtie este de 110.191 lei, iar cea pentru prelungitoarele cu protecţie este de 25.210 lei. Ofertele pot fi depuse până luni, la ora 16:00, urmând a fi deschise marţi dimineaţă. De asemenea, Camera Deputaţilor intenţionează să achiziţioneze şi substanţe antiseptice şi dezinfectante, valoarea estimată a contractului fiind de 27.731 lei, iar termenul de depunere a ofertelor fiind 12 mai.

×
Subiecte în articol: observator