x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Stirile zilei

Stirile zilei

25 Iun 2006   •   00:00

Buzau - Politia primeste imagini cu infractiuni

Persoanele care surprind cu telefonul mobil imagini care vizeaza incalcari ale legii le pot trimite prin serviciul mesaje multimedia (MMS) la Politie, datorita noului sistem de comunicare ce va fi inaugurat astazi de catre IPJ Buzau, in premiera in Romania. Filme cu incalcari ale legii - de orice natura ar fi ele - pot transmite Politiei Buzau apeland numarul de telefon 0728.66.62.10. (Radu Crivat)

Constanta - Eroul din Basarabi, pe ultimul drum

Peste o mie de persoane au participat ieri la inmormantarea sublocotenentului Ionel Gheorghita Dragusanu, cazut la datorie in Afganistan. Slujba a fost oficiata de un sobor de preoti in frunte cu arhiepiscopul Tomisului IPS Teodosie, la biserica din Basarabi. La ceremonie au participat ministrul apararii nationale Teodor Atanasiu si seful Statului Major general Eugen Badalan. In memoria sublocotenentului Ionel Dragusanu a fost dezvelita, o placa comemorativa, atasata pe Monumentul Eroilor din Basarabi. (Emilia Sava)

Inundatii - In continuare, ravagii

O persoana din comuna bistriteana Tarlisua, grav afectata de viituri a fost gasita moarta ieri, ridicand numarul victimelor la zece, iar trei persoane sunt in continuare date disparute. In localitatea harghiteana Sancraieni, peste 100 de gospodarii si zeci de hectare cultivate au fost inundate vineri in urma unei ruperi de nori. Craiova a fost ieri victima unei furtuni care a durat aproape o ora, transformand orasul intr-o intindere de ape.

Traian Vuia - Festival aviatic la Bacau

Orasul bacauan Comanesti gazduieste astazi Festivalul aviatic "Cumulus si cer senin", manifestare dedicata Centenarului "Traian Vuia". Organizatorii au pregatit un spectacol deosebit, din care nu lipsesc demonstratiile aeriene, salturile cu parasuta sportiva, zborurile cu parapante, spectacolele de aeromodelism, dar si recitalurile de muzica. (R.C.)

Deces - A murit mogulul

Celebrul producator american, Aaron Spelling a murit vineri la ora 18:25 (4:25, ora Romaniei). Spelling suferise un atac cerebral pe 18 iunie, in urma caruia starea lui s-a inrautatit. In varsta de 83 de ani, Spelling a in-cetat din viata la locuinta sa din Beverly Hills, in prezenta sotiei sale Candy si a fiului sau Randy. Spelling a fost unul dintre cei mai bogati si mai puternici producatori de la Hollywood. A produs numeroase seriale si filme de televiziune de mare succes, intre care "Dinastia", "Ingerii lui Charlie", "Beverly Hills 90210", "Melrose Place", "Starsky si Hutch".

Mars - Solidaritate impotriva drogurilor

Agentia Nationala Antidrog a organizat sambata in Capitala, in parteneriat cu Forumul Antidrog, un mars al solidaritatii impotriva narcoticelor. Seful agentiei, Pavel Abraham, a declarat cu acest prilej: "In Romania exista astazi, dupa evaluarile noastre, peste 30-35.000 de consumatori, din care in Bucuresti 24.000 de consumatori de droguri injectabile, o situatie deosebita, aproape 1%".
×
Subiecte în articol: observator