x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tolo.ro: Omul care a dispărut cu banii donați pentru răniții de la ”Colectiv”, după concertul caritabil al sopranei Angela Gheorghiu

Tolo.ro: Omul care a dispărut cu banii donați pentru răniții de la ”Colectiv”, după concertul caritabil al sopranei Angela Gheorghiu

28 Oct 2016   •   11:54
Tolo.ro: Omul care a dispărut cu banii donați pentru răniții de la ”Colectiv”, după concertul caritabil al sopranei Angela Gheorghiu

La un an după concertul caritabil al sopranei Angela Gheorghiu, pentru victimele tragediei din Colectiv, impresarul Sorin Săraru continuă să organizeze evenimente, dar nu a dat victimelor banii colectați din bilete.

”Eram în drum dinspre New York spre Moscova, unde urma să cânt la Balșoi”, își amintește Angela Gheorghiu, care a spus într-un interviu acordat tolo.ro că aflat despre Colectiv de pe internet, ”prelungirea degetelor mele”.

”Am fost îngrozită de accident, dar și de reacția la el”

”Am fost îngrozită și de accident în sine, și de modul în care s-a reacționat la el. Am început să-mi sun toți prietenii din țară întrebând, disperată, cum aș putea să ajut, pe cine aș putea să ajut mai repede. Mi-am oferit atunci sprijinul inclusiv președintelui României și tuturor directorilor de spitale ce se fereau să îmi spună adevărul”, spune Angela Gheorghiu.

Dar își dorea să cânte pentru victime. Prestigiul se putea transforma în bani și, mai apoi, în alinare. Alchimia universală a carității.

Concertul a avut loc și, din donații directe, s-au strâns 200.000 de lei. Din bilete, echivalentul a încă 50.000 de euro.

Primii bani au plecat imediat către zecile de răniți. Ceilalți, niciodată.

Bilete vândute prin site-ul impresarului Sorin Săraru

”Era de necrezut că se va ajunge până aici! A fost unul din cele mai grele concerte din viața mea. Părinții uneia dintre victime, IOANA VICTORIA GEAMBAȘU, o fată atât de frumoasă, tânără și cu talent, ce murise deja, erau acolo, în primul rând, lângă Andreea Esca și Angela Similea. Eram cu toții împietriți de durere. Este imposibil de redat ce sentimente aveam cu toții. Câtă suferință!”, rememorează Angela Gheorghiu.

Contactat de Gazeta Sporturilor, Sorin Săraru recunoaște că n-a dat niciun ban.

„Îmi cer scuze și pe această cale și vă asigur că banii se vor plăti cât mai repede!”Sorin Săraru, administrator Project Expo Games and Sports.

Citește continuarea pe tolo.ro

×