x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator UPDATE - Vasile Turcu internat de urgenţă în spital. Fostul acţional al Dinamo ar fi încercat să se sinucidă

UPDATE - Vasile Turcu internat de urgenţă în spital. Fostul acţional al Dinamo ar fi încercat să se sinucidă

01 Mar 2017   •   13:47
UPDATE - Vasile Turcu internat de urgenţă în spital. Fostul acţional al Dinamo ar fi încercat să se sinucidă
Sursa foto: Dragos Stoica/Intact Images

UPDATE 2: "Şansele ca Turcu sa îşi revină sunt infime, sunt foarte mici pentru că odata afectaţi centri nervoşi, sansele sunt din ce in ce mai mici să îşi revină, chiar dacă se află la terapie intensiva, susţinut de aparatele vitale", a declarat pentru Prosport medicul Pompiliul Popescu.

UPDATE 1: Vasile Turcu ar fi suferit un edem cerebral și mai multe fracturi costale. În plus, există riscul să rămână paralizat pentru că ar fi suferit o fractură cervicală, prune GSP.ro care citează digi24.ro.

Fostul acţionar al Clubului de fotbal Dinamo Bucureşti ar fi fost transportat de urgenţă la spital, în stare gravă, potrivit unor surse din presă.

Medicii încearcă să îl resusciteze.

Poliţia Capitalei a fost sesizată, miercuri, despre o tentativă de suicid a omului de afaceri Vasile Turcu, au declarat, pentru AGERPRES, surse din DGPMB. 

"În urmă cu aproximativ o oră, Poliţia a fost sesizată cu privire la un bărbat care ar fi avut o tentativă de suicid. Acesta a fost preluat de către un echipaj de salvare şi transportat la spital", au anunţat oficialii Poliţiei Capitalei. 

Bărbatul ar fi dorit să se sinucidă prin spânzurare, conform unor surse din Poliţie. 

În acest moment, sub coordonarea Parchetului Tribunalului Bucureşti, Serviciul Omoruri efectuează cercetări în acest caz. 

Vasile Turcu, fost acţionar al FC Dinamo Bucureşti, a fost internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, după ce ar fi suferit un stop cardiorespirator, au declarat, pentru AGERPRES, surse medicale. 

"Este internat ca urmare a unui stop cardiorespirator resuscitat", au afirmat sursele citate. 

Omul de afaceri are 62 de ani.

×