x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Crin Antonescu: Dacă sunt al dracului, mă pot întâlni şi de 120 de ori pe zi cu Băsescu (VIDEO)

Crin Antonescu: Dacă sunt al dracului, mă pot întâlni şi de 120 de ori pe zi cu Băsescu (VIDEO)

25 Feb 2014   •   23:28
Crin Antonescu: Dacă sunt al dracului, mă pot întâlni şi de 120 de ori pe zi cu Băsescu (VIDEO)

În conferinţa de presă susţinută de Crin Antonescu, la întrebarea unui jurnalist despre vinovăţia lui Victor Ponta în destrămarea alianţei USL, preşedintele PNL a răbufnit.

"Domnul Ponta povesteşte despre ce consilieri am sau nu eu. Ulltima sa fixaţie este domnul Guşă. Domnul Gusă nu a fost şi nu e consilierul meu. Că mai îndrăznesc să vorbesc când şi când cu el fără să-l informez pe domnul Ponta, uite că sunt un om al dracu' şi nu îl informez. Dacă sunt al dracului, mă pot întâlni de 120 de ori pe zi cu Băsescu şi dacă vreau nu informez", a declarat Crin Antonescu.
La insistenţele unui jurnalist privind existenţa unei alte întâlniri cu Traian Băsescu, Crin Antonescu a răspuns: "De la scandalul de la Antena 3. Păi nu vă daţi seama că totuşi nu sunt Tarzan. Mi-e frică de mor, mi-e o frică de mor. Nu vă uitaţi la mine, că nu sunt Torarzan, mi-e o frică de mor! Mi-e frică de domnul Ciuvică, de domnul Gâdea, de domnul Badea, nici nu mai trec prin cartierul ăla, nu trec podul Cotroceni! ".




×
Subiecte în articol: crin antonescu