x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Elena Udrea vrea ca PMP să devină principala forţă politică de centru-dreapta din 2016

Elena Udrea vrea ca PMP să devină principala forţă politică de centru-dreapta din 2016

07 Iun 2014   •   12:16
 Elena Udrea vrea ca PMP să devină principala forţă politică de centru-dreapta din 2016

Elena Udrea, candidată la funcţia de preşedinte al PMP, a declarat azi că aşteaptă de la primul Congres al partidului să fie o competiţie diferită de ultima la care a participat în PDL.

Adrian Rădulescu s-a retras din cursa pentru şefia PMP şi o susţine pe Udrea  

'Am asigurat colegii că de data aceasta nu se va fugi cu sacul de voturi. Este o competiţie care are ca obiectiv nu aşezarea pe funcţii a cuiva, ci construirea unei echipe puternice cu care să reuşim să ducem mai departe începutul bun al PMP, să reuşim să contăm în alegerile prezidenţiale, de ce nu, poate chiar să dăm viitorul preşedinte al României şi să devenim principala forţă politică de centru-dreapta din 2016', a declarat Elena Udrea, citată de Agerpres.

Despre retragerea lui Adrian Rădulescu din cursa pentru şefia PMP, Elena Udrea a declarat că acesta şi-a depus candidatura fără să ştie că şi ea va candida şi că, de asemenea, a făcut întotdeauna echipă cu el, mulţumindu-i în context pentru susţinere.

Întrebată despre faptul că în Parcul Izvor din Bucureşti, în apropierea Palatului Parlamentului, unde are loc Congresul PMP, se desfăşoară un concurs de paraşutism, Udrea a arătat că este convinsă că participanţii la concurs au venit să o susţină. Ea a adăugat că pentru femei, în special, este periculos saltul cu paraşuta, având în vedere că poate fi interpretat ulterior un astfel de demers.



 

 

 

 

×
Subiecte în articol: udrea pmp radulescu pmp congres pmp