x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gabriela Firea: "În afară de firele de păr albe care mai sunt pe creştetul lui Traian Băsescu nu mai am ce respecta"

Gabriela Firea: "În afară de firele de păr albe care mai sunt pe creştetul lui Traian Băsescu nu mai am ce respecta"

15 Apr 2014   •   19:26
Gabriela Firea: "În afară de firele de păr albe care mai sunt pe creştetul lui Traian Băsescu nu mai am ce respecta"

Senatorul PSD Gabriela Firea i-a răspuns atacurilor preşedintelui Traian Băsescu.

"În afară de firele de păr albe care mai sunt pe creştetul lui Traian Băsescu nu mai am ce respecta. De mine, ca senator, poate să spună orice, dar eu nu am fost suspendată de alegătorii mei. Dumnealui a fost suspendat în urma unui referendum legal, asta este mare diferenţă", a spus senatorul PSD, marţi, la Antena 3.

"Eu cred că ar trebui să primesc şi un premiu. În două zile, de la prompteristă am ajuns şantajistă. Trebuie să recunosc că am o carieră fulminantă şi asta i se datorează lui Traian Băsescu. Lăsând gluma la o parte, o doamnă din sfera lui Traian Băsescu, doamna Narcisa Iorga, fostă şefă a biroului de presă al PDL, ca membru CNA ne articula cu tot felul de amenzi şi sancţiuni(...). În 2008, am avut o emisiune cu europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor, iar doamna Narcisa Iorga s-a simţit lezată în urma acelei emisiuni şi a făcut plângere la poliţie", a mai spus Gabriela Vrânceanu Firea.

Citeşte declaraţia completa a Gabrielei Firea, aici.

×
Subiecte în articol: gabriela firea raspuns traian basescu