x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Guvernul pregătește o nouă taxă pentru populație. Ministrul Muncii anunță introducerea IMPOZITULUI pe gospodărie

Guvernul pregătește o nouă taxă pentru populație. Ministrul Muncii anunță introducerea IMPOZITULUI pe gospodărie

12 Apr 2017   •   09:49
Guvernul pregătește o nouă taxă pentru populație. Ministrul Muncii anunță introducerea IMPOZITULUI pe gospodărie

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a oferit marti seara detalii privind introducerea unui impozit pe gospodării în locul cotei unice, anunțată de surse din Ministerului Finantelor. "Este sistemul american", a spus Lia Olguta Vasilescu, precizand ca oamenii vor putea sa isi deduca cheltuielile facute, cum ar fi, spre exemplu, cele cu meditatiile pentru copii.



Despre introducerea unui impozit pe gospodarii in locul cotei unice, anuntata de surse din Ministerului Finantelor, Lia Olguţa Vasilescu a punctat că  "este sistemul american". Oamenii vor putea sa isi deduca cheltuielile facute, cum ar fi, spre exemplu, cele cu meditatiile pentru copii.

"E foarte simplu. E sistemul american, daca vreti. Daca vor citi programul de guvernare vor intelege. Ca sa scoti din economia neagra toti banii posibili. De unde incasam ca sa marim salariile...pai o sa fiscalizam totul. Daca dumneavoastra veti avea posibilitatea sa duceti copilul la scoala de balet si ati putea sa deduceti cheltuiala. O sa cereti chitanta. Veti ajunge la un moment dat sa cereti de peste tot facturi si bonuri. Va duceti copilul la mediatie şi cereti chitanta", a explicat ministrul Muncii.

×
Subiecte în articol: impozit lia olguta vasilescu