x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Iohannis este dispus să discute despre şefia PNL, dacă în 2014 Antonescu devine preşedinte

Iohannis este dispus să discute despre şefia PNL, dacă în 2014 Antonescu devine preşedinte

21 Feb 2013   •   11:42
Iohannis este dispus să discute despre şefia PNL, dacă în 2014 Antonescu devine preşedinte
Sursa foto: Dragos Savu/Intact Images

Klaus Iohannis, a declarat, astăzi, într-o conferinţă de presă, că după alegerile prezidenţiale din 2014, în cazul în care Crin Antonescu devine preşedinte, este "dispus să discute" despre preluarea şefiei PNL. Iohannis a precizat că la actualul congres al PNL este interesantă o funcţie de conducere, dar nu vizează postul lui Crin Antonescu.

"Este posibil ca atunci să devin una dintre persoanele care ar intra în discuţie, dacă va fi aşa sau nu vom vedea atunci. Nu cu gândul acesta am intrat în PNL, dar dacă atunci se pune problema evident că sunt dispus să discut", a spus Klaus Johannis.

Întrebat dacă nu se simte cumva folosit de Crin Antonescu, Iohannis a spus că nu s-a simţit niciodată folosit şi nici nu crede că preşedintele PNL l-a folosit ca "o lovitură de imagine". Întrebat la care dintre filialele PNL şi-a depus adeziunea, Iohannis a spus că a făcut apel la o situaţie excepţională, înmânându-i adeziunea lui Crin Antonescu, acesta aprobând-o.

Klaus Iohannis a fost întrebat dacă legea administraţiei publice îl favorizează.

"Legea administraţiei mă favorizează pentru că sunt primar sas", a declarat Iohannis, precizând că i se pare corect acest lucru, el nefăcând parte dintr-o formaţiune politică, ci dintr-o asocieră etnică. Iohannis a menţionat că va renunţa la funcţia de preşedinte al FDGR după obţinerea unui loc în conducerea PNL.

Primarul Sibiului, Klaus Johannis, a anunţat, într-o conferinţă de presă, că începând de miercuri este membru PNL, precizând că a luat această decizie în urma invitaţiei lansate de liderul PNL, Crin Antonescu.

×