x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Marian Vanghelie: Mă doresc 4-5 partide; nu sunt preşedinte la niciun partid

Marian Vanghelie: Mă doresc 4-5 partide; nu sunt preşedinte la niciun partid

04 Mar 2016   •   22:57
Marian Vanghelie: Mă doresc 4-5 partide; nu sunt preşedinte la niciun partid
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, a susţinut, vineri, că nu este preşedintele niciunui partid politic nou înfiinţat şi a arătat că poartă discuţii cu patru - cinci partide, "care îl doresc", inclusiv pentru a-i susţine candidatura la alegerile locale.

"Nu sunt preşedinte la niciun partid. (...) Eu nu trebuie să-mi fac partid, am avantajul că în cele patru - cinci partide, care sunt partide nou născute, cât şi în unele partide care au parlamentari, am avut discuţii şi mă doresc fără criterii de integritate, fără nimic. Mă doresc şi candidat", a afirmat Vanghelie, vineri seara, la România TV.

Întrebat dacă poartă discuţii cu Alina Gorghiu, Marian Vanghelie a arătat că este un om de stânga. "Pe partea cu Blaga s-ar putea să reuşesc în zona aia...", a adăugat el.

Fostul preşedinte al PSD Bucureşti a mai spus că a fost exclus din formaţiunea social-democrată pentru că fostul lider Victor Ponta "a vrut să elimine tot ce avea puncte de vedere în partid". "Domnul Dragnea, fiind un om cu principii, a creat criterii de integritate, dar decât pentru subalterni. Create pentru cei care candidează", a adăugat Vanghelie, care a dorit să sublinieze că sediul fundaţiei patronate de Victor Ponta este în sectorul 5.

Vanghelie a mai declarat că are o relaţie bună cu mulţi politicieni. "Nu trebuie să ne omorâm", a argumentat el.

Despre condiţiile de arest preventiv, Vanghelie a relatat că "e complicat şi umilitor". "Am stat de dimineaţă cu cătuşele la picioare. (...) Nici la duşmani nu le doresc", a spus fostul primar, care i-a lăudat totuşi pe gardienii care i-au "făcut viaţa mai uşoară".

Sursa: Agerpres

×
Subiecte în articol: Marian Vanghelie partide politica